'POJELA' FIGURU

I to se dogodilo: Meghan Markle uspjela modno kiksati u lepršavoj haljini

26.02.2019 u 09:40

Bionic
Reading

Meghan Markle ne dopušta da ju visoka trudnoća usporava u obavljanju dužnosti vojvotkinje od Sussexa. U društvu supruga, britanskog princa Harryja, okončala je trodnevni posjet Maroku, a posljednji dan supružnici su proveli u druženju s marokanskim kraljem Muhamedom VI

Prilikom dolaska u kraljevsku palaču, smještenu u glavnom gradu Maroka, buduća mama Meghan Markle domaćine je pokušala impresionirati u efektnoj plavoj haljini predimenzioniranog kroja.

Lepršava haljina viđena na Meghan djelo je brenda Carolina Herrera, a osim krojem i bojom, ističe se upečatljivim cvjetnim uzorkom i detaljem poput lepršavih rukava.

Haljina Caroline Herrere, koja je graciozno prekrivala Meghanin trudnički trbuh, pokazala se itekako udobnim i upečatljivim odabirom, a ležeran dojam izdanja postigla je i po pitanju frizure spuštenom punđom s razdjeljkom.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju ljubav prema modnim komadima nijanse nude Meghan je ovoga puta dokazala odabirom već viđenih stiletto cipela s potpisom slavnoga Gianvita Rossija i torbicom clutch s detaljem kopče u obliku pčele – djelom slavne francuske kuće Dior - dok se po pitanju nakita odlučila za decentne dijamantne naušnice.