modna nasljednica

Iako kraljice Letizije nije bilo u blizini, modne lekcije koje je godinama prenosila na stariju kći urodile su plodom

16.12.2022 u 15:29

Bionic
Reading

Starija kći španjolskog kraljevskog para stigla je iz Walesa u Madrid na božićne praznike, no za nju nema odmora. Školske obaveze sada su u drugom planu, a u centru događanja su kraljevske dužnosti koje joj titulom pripadaju. Susrela se s volonterima Crvenog križa, zajednice s kojom kraljevska obitelj usko surađuje te podržala njihov rad

Starija kći španjolskog kralja Filipa VI. i kraljice Letizije vratila se u Madrid iz internata u Walesu i nastavila sa službenim kraljevskim obvezama. S velikim osmijehom koji nije izbrisala s lica mlada princeza Leonor sastala se s volonterima i zaposlenicima programa Crvenog križa.

Svojim prisustvom na događaju, koji je vrlo cijenjen kao društveni angažman sekcije mladih španjolskog Crvenog križa, Leonor nastavlja suradnju koju su kralj i kraljica uvijek podržavali. Zajedno s roditeljima i Crvenim križem, cilj mlade princeze je postizanje pravednijeg društva, kroz prijenos i obrazovanje o vrijednostima, stjecanje zdravih navika i proces potpune integracije ljudi.

Njezin prvi samostalan nastup bio je u ožujku 2021, a i na ovom događaju pojavila se bez pratnje roditelja.

  • +8
Princeza Leonor Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako njezine stylish majke nije bilo u blizini, modne lekcije koje je na stariju kći godinama prenosila izgleda da su urodile plodom. Dok je nosila bordo džemper s polo ovratnikom i crne 'flared' hlače činilo se da slijedi stilske korake svoje majke. Modno osviještena princeza pazila je da bordo boju dolčevite uklopi i u tanke bordo prugice na oversized sakou koji je sjajno zaokružio outfit.

Leonor i njezina majka dijele ljubav prema modi, a nisu im strane ni modne reciklaže te međusobno posuđivanje haljina. Vole nositi i komade brendova španjolske Inditex grupacije, posebice Zare i Manga.