ZGODNA DO BOLA

Ima skoro 50 i podiže temperaturu sjajnim tijelom

16.05.2014 u 17:16

Bionic
Reading

Prezgodna glumica Elizabeth Hurley na događanju u New Yorku izazvala je divljenje u kratkoj čipkastoj haljini kojom je naglasila preplanule noge

Haljina koja se prozirala na rukavima naglašavala je i dekolte, a glumica je seksi outfit zaokružila make-upom, popularnim 'smokey eyesom'. Na nogama je imala satenske štikle otvorenih prstiju, no ono što je najviše upadalo u oči bile su njezine vretenaste preplanule noge.

Nedavno je zgodna Elizabeth otkrila i što sve radi za ljepotu. Naime, čim se probudi ujutro, prije doručka popije čašu tople vode.


'To je zbilja odvratno, ali dobro djeluje na probavni sustav', rekla je Elizabeth. Osim toga, uvijek uza se ima bocu vode kojom se hidrira te na taj način izbacuje iz tijela toksine, ali i izbjegava iznenadne napade gladi.

Osim toga često radi piling tijela te na taj način, masažom prema srcu, potiče cirkulaciju. Nakon toga uđe pod hladan tuš minutu-dvije. Dnevno prakticira minimalno 30 minuta brzog hoda koji odlično sagorijeva kalorije. Sve to i još mnogo beauty trikova učinili su da ova ljepotica, koja idući mjesec puni 49 godina izgleda sjajno.