Od autosjedalice do plišanog projektora

Iskoristite popust pri kupovini ovih stvari za svoju princezu ili princa

27.09.2017 u 12:04

Bionic
Reading

I ovaj smo tjedan izabrali pet stvari koje će vam sigurno zatrebati planirate li na putovanje s vašom omiljenom osobom ili joj želite omogućiti miran san i ugodan dan

RECARO dječje autosjedalice

Jedino što nas brine kod ove sjedalice je to da će beba koja se u njoj vozi postati vozač Formule 1 budući da ne možemo smisliti ništa što je jednako udobno, ergonomski oblikovano i sigurno kao sjedalo u bolidu. U ovoj sjedalici koristi se slična tehnologija kao u formuli; inovativni HERO sigurnosni sustav s jastučićima za ramena, pojasevima i naslonom za glavu čini cjelinu koja brine o najosjetljivijim dijelovima vaše bebe, a ergonomski oblikovana pjena omogućuje optimalnu cirkulaciju zraka i maksimalnu udobnost.

Pojas, bočni absorberi i dodatni jastuci smanjuju silinu udarca, te možete biti sigurni da je, u najgoroj situaciji, sjedalica najsigurniji dio vašeg automobila.

Putni krevetić Vegas

Jednom kada dođete na planirano odredište, bilo da je riječ o posjetu baki na selo, odlasku na more ili odmoru u hotelu, s  Vegas 4Baby putnim krevetićem ne morate više brinuti za smještaj vaše bebe. Krevetić je namijenjen djeci do 14 kilograma težine, a idealan je za putovanja budući da sklopljen zauzima vrlo malo mjesta i lako ga je transportirati, sklopljenog u torbu uz koju dolazi.

Usprkos tome, krevetić je potpuno siguran, prvenstveno zbog mrežice s obje strane krevetića koja osim sigurnosti omogućuje i potpunu prozračnost. Kotačići na podnožju omogućuju lagani transport krevetića i nakon što je raspremljen, a kočnice na njima sprečavaju bilo kakve neželjene pomake.

Miosolo pelene

Da vaše bake vide kakvu jednostavnost i mogućnosti omogućuju Miosolo platnene pelene, ne bi mogle povjerovati. Ove platnene pelene, koje dolaze u četiri različite boje - žutoj, ljubičastoj, zelenoj i bež prilagođene su dječjoj građi, a jedna veličina se koristi od samog bebinog rođenja do trenutka kada pelene odlaze u zaborav.

Velcro® elastični porub i drukeri omogućuju izvrsno prianjanje, a zaštitni unutarnji sloj pelene štiti bebinu kožu od vlage te istovremeno omogućava jaku moć upijanja i tako osigurava savršenu mirnu noć za bebu, ali i roditelje.

KIDS II ležaljka Ingenuity Brighton

Kako biste bili sigurni da će vaša beba uživati u trenucima dok ne spava stavite je u Kids II ležaljku, koja će joj omogućiti uživanje u odmoru ili igri. Nježno vibriranje, kao i automatsko 30 minutno njihanje smirit će vašu bebu, a osam melodija i tri zvuka iz prirode pružit će joj zabavu. Tu su još i dvije mekane igračke bebi na dohvat ruke.

Podloga u kojoj beba leži jednostavnim se pokretom može izvaditi i oprati, a pojas u tri točke osigurava sigurnost bebe i omogućuje vam da se opustite ili posvetite drugom poslu znajući da je vaše dijete u sigurnim rukama.

Fisher-Price Hippo plišani projektor

Ova plišana igračka je prvenstveno igračka s kojom se vaše dijete može igrati cijeli dan, ali kada dođe vrijeme za počinak pretvara se u projektor koji možete postaviti pored krevetića. Projektor će obasjati sobu nježnim svjetlom, te trideset minuta puštati umirujuću glazbu i zvukove iz prirode. Ako uz to neće zaspati, iskreno ne znamo uz što hoće.

Igračka dolazi u dvije boje, za malu princezu ili princa, a usprkos ugrađenom projektoru na sebi nema dijelova koji bi mogli nauditi bebi te je potpuno sigurna za igru. Ipak, budući da su za rad projektora potrebne baterije pripazite da ne dođe u doticaj s vodom.

Uz kupon TPORTAL10 ostvarujete 10% popusta na sve proizvode iz ponude. Izdvojenu ponudu za bebe pogledajte ovdje