UZ DOBRU ZABAVU

Iva i Andrej znaju kako produžiti ljeto

30.11.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Iako su sunce, more i ljeto za nama, a dani uglavnom sivi i tmurni, uz Somersby to je zadnjih mjesec i pol dana bilo moguće promijeniti i svi su mogli produžiti ljeto. U desetom mjesecu započeo je veliki nagradni natječaj 'Somersby neverending summer', a glavna je nagrada bila - put u Dubai za dvije osobe. Dobitnika su izvukli Iva Šulentić i Andrej Dojkić

U opuštenoj atmosferi zagrebačkog Buzz bara plesalo se do ranih jutarnjih sati, dok su  hosteste nagrađivale okupljene. U dobroj zabavi uživali su glumac Andrej Dojkić i voditeljica Iva Šulentić koji su među tisućama prijavljenih izvukli i dobitniak putovanja u Dubai.

U proteklih mjesec i pol dana, svi koji su na označenim Somersby lokacijama diljem Hrvatske kupili ovo popularno piće, imali su priliku sudjelovati u velikom nagradnom natječaju u kojme su i putem Somersby Facebook stranice mnogi dokazivali da ljeto za njih još nije gotovo, te osvojiti putovanje u grad budućnosti, gdje se sljubljuju sunce i more, grad koji raste iz dana u dan te koji se nalazi na listi najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija - Dubai.