IRINA U CANNESU

Izgleda nevjerojatno dobro, a rodila je prije dva mjeseca

25.05.2017 u 15:49

Bionic
Reading

Irina Shayk, jedna od najtraženijih manekenki današnjice, samo dva mjeseca nakon poroda pojavila se na crvenom tepihu u Cannesu i izazvala pravu pomutnju

Lijepa 31-godišnja Ruskinja ponovno je bila u središtu pozornosti na premijeri filma 'The Beguiled' redateljice Sofije Coppole odjenuvši crnu haljinu s prozirnim detaljima koja je pokazala da slavna manekenka izgleda bolje no ikada.

Nakon što je za prvo pojavljivanje na ovogodišnjem filmskom festivalu odabrala seksi kreaciju s potpisom Ateliera Versace, Irina se odlučila za dramatičnu haljinu kuće Balmain.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Upečatljiva gothic kreacija u crnoj boji bila je savršen odabir za zanosnu manekenku koja se nakon poroda rekordnom brzinom vratila u top formu, a za ovaj je večernji look dobila pregršt komplimenata.

Točka na 'i' ovog seksi stajlinga bile su crno-zlatne štikle s vrtoglavom petom i mačkasto našminkane oči.

Zgodnoj mami djevojčice upečatljivog imena Lee de Seine, koju je dobila sa zvijezdom filma 'U dobru i u zlu', zaručnikom Bradleyjem Cooperom, majčinstvo doista godi jer se svi slažu da dugo nije izgledala ovako dobro.

Par se zaručio krajem prošle godine, a kako se pisalo, trebali bi se vjenčati u kolovozu. Irina iza sebe ima sedmogodišnju vezu s Christianom Ronaldom, a Bradley je bio u vezi s manekenkom Suki Waterhouse, glumicom Zoe Saldanom te s Renee Zellweger. Iza njega je i brak s glumicom Jennifer Esposito, koji je potrajao jedva godinu dana.