U ŽENSKOM DRUŠTVU

Izlazak koji Barbara Kolar nikako ne propušta

01.04.2014 u 12:25

Poznati se okupili na premijeri filma Duži put do dna u kinu Cinestar

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko

Bionic
Reading

Sinoć održana Iskonova filmska premijera okupila je ljubitelje stvaralaštva Nicka Hornbyja, fanove popularnog Piercea Brosnana i obožavateljice Aarona Paula, zgodnog 'kuhara' iz serije Breaking Bad. Dvojica glumaca zajedno s Toni Collette i Imogen Poots čine postavu filmske ekranizacije Hornbyjevog bestsellera 'Duži put do dna' koji nije propustila ni velika filmofilka Barbara Kolar

Arsen Oremović, Ana Majhenić, Ante Kodžoman, Mirjana Mikulec i Barbara Kolar stigli su na premijeru filma 'Duži put do dna' u zagrebački Cinestar Avenue Mall. Omiljena radijska i TV voditeljica Barbara Kolar, s obzirom da se budi već u pola pet ujutro zbog radijskih obaveza, rijetko kad si može priuštiti večernji izlazak, ali zato pozivnice za kino nikada ne propušta pa je se redovito može vidjeti na premijerama.

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec rado se odazvala pozivu u kino nakon što je u suradnji s Iskonom i udrugom Debra pomogla pri uređenju stana za boravak obitelji djece koja boluju od rijetkih bolesti. Mikulec se tom prilikom odrekla honorara, a na isto potaknula nekoliko trgovina namještajem i dekorima koji su se priključili uređenju.


U ovom hit filmu četvero stranaca susreće se na novogodišnju noć na vrhu jedne londonske zgrade u koju su se zaputili izvršiti samoubojstvo. Film je snimljen po istoimenom bestseleru Nicka Hornbyja ('Nogometna groznica', 'Sve zbog jednog dječaka'), a domaća publika ima ga priliku gledati u kinima od 3. travnja.