hit model

J.Lo izgleda nevjerojatno dobro, a zbog ovih balerinki odbacila je omiljene visoke potpetice

21.10.2024 u 10:50

Bionic
Reading

Jennifer Lopez vikend je provela družeći se s prijateljima na Beverly Hillsu, a tom prilikom pokazala je vrlo chic stajling i odlične balerinke zbog kojih je odbacila i omiljene joj visoke potpetice

Zvijezda filma Atlas Jennifer Lopez nosila je skraćeni crni džemper s damskom kravatom i dva bijela gumba sprijeda koji je kombinirala s crnim hlačama opuštenog kroja, nižeg struka i kraćih nogavica koje su se širile oko gležnjeva.

Casual, a chic izgled

Kraći rub hlača istaknuo je njezine preslatke crne balerinke s vezicama koje su joj bile omotane oko gležnjeva. Glumica i pjevačica, koja planira svoj veliki povratak 2025. godine, kosu je nosila ležerno skupila, a zavjesa šiške ostavila je da joj efektno uokviruju lice.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

A dok je ulazila u restoran Gucci Osteria da Massimo Bottura na Beverly Hillsu nosila je crne sunčane naočale i malu crnu Chanel torbicu.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Balerinke u prvom planu

Ipak u prvom planu su bile chic balerinke. Riječ je o balerinkama francuske modne kuće Dior, model D-Joy izrađen od crnog satena.

Oblikom podsjećaju na klasične baletne papučice, a dolaze i s trakicama za vezivanje, iako se mogu nositi i bez njih. Poseban detalj čine mašnicom i ukras nalik biseru na samom vrhu, a bile su dostupne još u bordo crvenoj i pink-beige boji, no trenutno su rasprodane.