MODNE BLIZANKE

Jakni slavne ljepotice nije odoljela ni njena majka

06.04.2017 u 18:42

Bionic
Reading

Zvjezdani status i nevjerojatan uspjeh u svijetu mode mlada Gigi Hadid zasigurno duguje i svojoj majci Yolandi koja je nekada bila model te je najavila da opet planira raditi jer se oporavila od borelioze. Prije svega pomaže kćerima koje grade uspješne karijere, a čini se da od njih posuđuje i odjeću jer je nosila istu jaknu kao i Gigi

Yolanda Foster nedavno je opet preuzela prezime Hadid od bivšeg supruga i pomogla je kćerima Gigi i Belli da postanu jedne od najpopularnijih, it djevojaka današnjice te ih često prati na raznim modnim snimanjima i putovanjima.

Upravo dok je radila društvo kćeri Belli na snimanju jedne od modnih kampanja nosila je upečatljivu kožnu jaknu kakvu je krajem prošle godine imala i Gigi.

  • +4
Gigi i Yolanda Hadid Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Prelijepa Gigi skupocjenu jaknu s potpisom poznate modne kuće Versace nosila je pri povratku u New York u pratnji majke. Poput Yolande, Gigi je nosila tamnu odjeću jer je jakna pravi statement komad sama za sebe. 53-godišnja Yolanda je pak uskim crnim hlačama i dolčevitom otkrila da i dalje ima zavidno vitku liniju te je spremna za povratak u modnu industriju.

Za E! Online nedavno je rekla da će možda uskoro biti spremna za neku novu ljubav, ali trenutno se još uvijek oporavlja od borelioze i želi se posvetiti poslu.