A TREBAO BITI KUM

Jay-Z i Beyonce propustili vjenčanje godine

25.05.2014 u 10:06

Bionic
Reading

Spiskali su milijune dolara, stotine gostiju zbog njih je preletjelo Atlantik, monopoliziral su svjetsku pozornost, a sad je i tome konačno došao kraj

Kim Kardashian i Kanye West izrekli su u subotu svoje zavjete na brežuljku iznad Firence, na prilično spektakularan način. Prema pisanju MailOnline, u redovima i redovima njihovih 600 uzvanika čini se da nije bio Kanyev prijatelj Jay-Z i njegova supruga Beyonce.

Od pogleda znatiželjnih promatrača na utvrdi Belvedere iz 16. stoljeća, štitio ih je šest metara visok zid ukrašen bijelim gardenijama i ružama. Tijekom svečanosti talijanski tenor Andrea Bocelli izveo je za Kim i Kanyea nekoliko svojih pjesama, uključujući i 'Con TE Partiro'.
People.com javlja da je mladence vjenčao Rich Wilkerson Jr, župnik iz North Miamija.

Vjenčanje je organizirala, uz puno Kanyejevih sugestija, dugogodišnja prijateljica obitelji Kardashian i organizatorica celebrity događanja Sharon Sacks, koja je organizirala i drugo drugo vjenčanje Kim Kardashian s Krisom Humphriesom 2011. godine.

Kanye nije mogao sakriti nervozu pred samo vjenčanje i vrtio je energično bocu vode, da ga je bilo smiješno gledati.

'Očito je shvaćao ozbiljnost onoga što namjerava učiniti. Jutros se samo smješkao, ali kako se taj trenutak približavao, moglo ste vidjeti kako su živci počeli raditi. Ali to je uobičajeno za većinu mladoženja. Sve sam to već vidio', rekao je svjedok.

Iako se pisalo da će Jay-Z biti Kanyeu vjenčani kum, slavni par se ipak nije pojavio na vjenčanju. U vrijeme kad su Kim i Kanye izricali sudbonosno 'da', pop zvijezda je objavila selfie bez šminke, u krevetu i s ne baš glamuroznom frizurom.