MIJENJALA SE KROZ GODINE

Je li Barbara Kolar ikad bila vitkija?

27.09.2013 u 15:51

  • +6

Barbara Kolar kroz godine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Veuve Clicquot

Bionic
Reading

Barbara Kolar nikad nije bila vitkija. Svoju novu liniju isklesala je preko ljeta, a crna haljina joj stoji kao salivena

Lijepa voditeljica Barbara Kolar otopila je kile, a iza toga stoji paklena disciplina.

'Disciplina paklena. Učinci su unatoč svemu vrlo spori, pa sva sreća da sam inatljive prirode. Otišlo je dosta kila, ali očito još uvijek nedovoljno jer se traperice koje su 'mjera svih mjera' i dalje opiru', rekla nam je Barbara koja se godina bori s kilograma.

Barbara Kolar više puta je priznala, između ostaloga i prije par godina za Večernji list, da joj težina igra veliku ulogu u životu. Kaže da su je obilježili kilogrami, centimetri i vaga.

Diplomirana veterinarka i omiljena voditeljica rekla je da je mjerkaju gdje god se pojavi, a najviše pažnje posvete njenoj stražnjici. Pokušavaju shvatiti je li manja, veća ili ista.

Osim toga, već godinama u fokusu je Barbarin dekolte o kojem se rado piše.

'Moj dekolte je zabava za naciju. Prvo je u medijima bilo pitanje gdje je dekolte, onda stavimo dekolte, pa onda je došlo pitanje je li prevelik? Treba stalno intrigirati javnost. Ako je bilo javnosti stalno jednako, to nije dobro. Ha, ha! Ja stvarno ne razmišljam previše o svom dekolteu, ali bitno je da se drugi njime bave’, rekla nam Barbara u svom stilu.

Osim toga, Barbara si je nedavno odrezala šiške koje joj savršeno pristaju.