PRIPIJENO I USKO

Je li haljina na Katie Holmes pun pogodak ili potpuni promašaj?

11.12.2012 u 18:21

Bionic
Reading

Na gala večeri Champagne i Caroling u New Yorku Katie Holmes zablistala je u dugačkoj ljubičastoj haljini koja je decentno isticala seksipil i vitku figuru

Otkako se rastala od supruga Toma Cruisea, Katie Holmes najčešće se može vidjeti kako ulicama New Yorka šeće u društvu kćeri Suri, najčešće odjevena u casual odjeću. No glumica koja odnedavno ponovno glumi i u kazalištu Broadway dobro zna kada se za posebne prigode treba skockati.

Iako Katie nikada nije bila ljubiteljica pretjerano izazovnih kombinacija, za dolazak na gala večeru Champagne i Caroling u New Yorku odjenula je dugačku maksi ljubičastu haljinu koja joj se izazovno pripijala uz tijelo te otkrivala njezine draži. Jednostavna haljina bila je lišena svih nepotrebnih detalja – tek lagani nabor na gornjem dijelu. Jednostavnu, a opet efektnu haljinu u boji ciklame Katie nije ukrasila niti nakitom, a jedini detalj koji se isticao bile su vrtoglavo visoke štikle u upečatljivoj smaragdno zelenoj boji ukrašene mašnom.

Jednostavni stajling pratila je i više nego jednostavna frizura, tek raspuštena duga kosa, a isto tako i gotovo nezamjetan make-up.