SVI SU GA PRIMIJETILI

Je li ovo najhrabriji dekolte naše zgodne voditeljice

12.12.2013 u 20:29

  • +26

Poznati na otvorenju novog modnog dućana

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Zgodna i uvijek pomno dotjerana voditeljica Renata Sopek na otvaranju prvog zagrebačkog dućana Fashion&Friends u Arena Centru opet je pokazala kako zna što joj najbolje stoji

Lijepa voditeljica u dućanu poznatih svjetskih brendova, naime, plijenila je pažnju u crnom izdanju, a u oko je upadao lijep dekolte koji je naglasila prozirnom rastvorenom košuljom. Raspuštena kosa, slatka minica i trendi gležnjače dovoljne su da Sopek izgleda šik i neodoljivo.


Svojedobno nam je Renata otkrila i čemu može zahvaliti sjajnu liniju. Osim genima i vježbanju, a trenira i boks koji je odličan za izbaciti energiju, voditeljica se drži savjeta nutricionista. Nutricionist joj je propisao prehranu, s tim da to nije dijeta, već zdrava i kvalitetna prehrana koja uključuje šest obroka dnevno. Otkrila nam je i da ima dan za varanje kada si priušti kolačić, ali s obzirom na trening i životne navike, da i malo zgriješi, priznala je, ne bi se dogodila nikakva drama.

Osim atraktivne Renate, što novo nude Liu Jo, Guess, Gaudi, New Zealand Auckland, Tommy Hilfiger i Paciotti 4US - Cesare Paciotti, došli su pogledati i brojni poznati poput Barbare Kolar, Ornele Vištice, Tamare Garbajs, Jelene Rozge koja je i prezenterica tog brenda za Hrvatsku.