RISKANTAN TOP

Jedan krivi potez Kendall Jenner dijelio je od modne katastrofe

25.10.2024 u 14:15

  • +3

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Da je velika ljubiteljica komada s riskantnim prorezima, američka 'it' djevojka ponovno je potvrdila u noćnom izlasku

Samo nekoliko dana nakon što je stvorila pomutnju na crvenom tepihu Academy Museum Gale, odjevena u crnu Schiaparelli haljinu s izrezima po cijelom torzu, 28- godišnja Kendall debitirala je u još jednom riskantnom izdanju.

Kako bi podržala lansiranje najnovijeg proizvoda prijateljice Hailey Bieber, Kendall se u srijedu navečer pojavila na njegovoj promociji na Beverly Hillsu i u društvu mlađe sestre Kylie.

Riskantan top i elegantne hlače

Kendall se za događaj odjenula u 'zavoje', pokazujući svoju zategnutu figuru u kratkom topu bez naramenica, koji je bio više izrezan nego od tkanine. Praznine koje su servirale pogled na 28-godišnjakin dekolte, donje grudi i zategnuti trbuh – uklapaju se u sklonost članica reality obitelji prema modi s izrezima, ali Kendall je ovom komadu dala stav cool djevojke i modela izvan dužnosti.

Riskantan top kombinirala je crnim hlačama visokog struka koje je stegnula tankim crnim remenom. Par visokih kožnih čizama s četvrtastim potplatom virio je ispod dugih nogavica hlača, da bi cjelokupan look dopunila velikom torbom clutch od crne kože, modernim sunčanim naočalama i dodatkom srebrne narukvice.

I dalje noseći zlatno plavu kosu do ramena, frizuru s kakvom je debitirala na Tjednu mode u New Yorku, oslonila se na minimalistički beauty look.