sofia richie

Jednostavan, a chic stajling: Ovakve hlače odlična su alternativa ljetnim haljinama

27.07.2023 u 09:20

  • +5

Sofia Richie

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U modi je manje vrlo često više, a dokazuje to i Sofia Richie, predvodnica tihog luksuza i miljenica modnih krugova. Jednostavan, a opet tako efektan stajling koji osvaja chic izgledom i udobnošću zasluženo je privukao pažnju

Kći legendarnog Lionela Richieja, Sofia Richie sve je češće spominjano ime u modnom svijetu. Njezini stajlinzi redovito privlače pažnju, a njezino vjenčanje s Elliotom Graingeom prozvano je 'kraljevskim vjenčanjem za ljubitelje mode'. Sofia je inače ljubiteljica sve popularnijeg tihog luksuza, a njezinim ormarom vladaju jednostavni i minimalistički komadi.

Haljine klasičnog kroja koje se ističu zanimljivim printo, hlače i bluze koje tek na drugi pogled otkrivaju zanimljive detalje, vintage komadi…Sofijini modni izbori miljama su daleko od obične klasike.

Zahvaljujući takvim modnim kombinacijama Sofia je postala zaštitno lice pokreta tihog luksuza, a ono što ona odjene odmah postaje predmetom žudnje u krugovima modnih zaljubljenica. I dok oduševljava odličnim večernjim komadima i elegantnim modnim prijedlozima, Sofia je svom stilu vjerna i kad je riječ o dnevnim izlascima. Tako je snimljena u Brentwoodu prilikom odlaska na ručak s prijateljicom, a ono što je odjenula ukratko bi se moglo nazvati savršenim ljetnim stajlingom.

Lagane i lepršave sive hlače od prozračnog i ugodnom materijala spojila je s modnim klasikom bez premca, obično bijelom majicom kratkih rukava te vječnim japankama. Ove hlače odlična su aleternativa lepršavim ljetnim haljinama te osvajaju kako izgledom tako i velikom udobnošću. No, da stajling ne bi bio 'preobičan' bili su zaslužni detalji, dovoljno efektni i upečatljivi. U prvom planu bila je tu šarena Diorova torba većih dimenzija, a dobro se uklopio i Stephanie Gottlieb zaručnički prsten s povećim dijamantom.

  • +16
Hlače od lana Izvor: Profimedia / Autor: Sergii Khandusenko / Shutterstock Editorial / Profimedia
30 days of summer