ODVAŽNA LJEPOTICA

Jeftinom krpicom od 170 kuna naglasila slavne obline

17.03.2017 u 12:21

  • +4

Iskra Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iskra Lawrence zablistala je u zavodljivom outfitu uoči večere u jednom londonskom restoranu, a da se stil ne može kupiti novcem, još jednom je potvrdila odjenuvši efektne šljokičaste hlače koje koštaju svega 170 kuna

Poznati plus size model Iskra Lawrence, poznata po promoviranju oblina i zalaganju za prirodnu ljepotu ženskog tijela u svim oblicima i veličinama, zamijećena je u noćnom izlasku u Londonu.

Dvadesetšestogodišnja ljepotica uslikana je kako ulazi u jedan londonski restoran odjevena u upečatljive zlatne svjetlucave hlače visoka struka u kojima je istaknula svoj najveći adut – guzu. Iako nosi konfekcijski broj 42, plavokosa Lawrence u uskim hlačama koje obično pristaju mršavicama izgleda senzacionalno.

Da se stil ne može kupiti novcem, Lawrence je još jednom potvrdila odabravši hlače marke & Other Stories koje se prodaju po cijeni od 170 kuna.

Efektne šljokičaste hlače kombinirala je s jednostavnom uskom nude majicom i čizmicama iste boje, a stajling upotpunila skupocjenom torbom Gucci Dionysus koju obožavaju svjetske trendseterice.

Američki model uzor je ženama diljem svijeta, a više je puta izjavila kako bi svaka žena trebala voljeti svoje obline te ih s užitkom naglašavati.