IDEALNI SAVEZNIK

Jelena Rozga otkrila tajnu nove frizure

09.06.2015 u 12:17

  • +10

Jelena Rozga

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Jelena Rozga postala je regionalna ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals, a budući da je koristi već dulji niz godina, kaže kako joj je ova uloga sjajno sjela

U zelenoj oazi imanja Marincel Jelena je podijelila dojmove s trodnevnog snimanja u Pragu kao i brojne anegdote i zanimljivosti.

'Sretna sam jer sam u boji za kosu Garnier Color Naturals pronašla svog idealnog saveznika za održavanje plave boje kose koja je moj dugogodišnji zaštitni znak. Često dobivam upite od brojnih žena diljem regije kako postižem svoju pepeljasto plavu boju kose i sada sa svima konačno mogu podijeliti svoju tajnu – Garnier Color Naturals i nijansa 111 moj su odabir već dugi niz godina. Biti dio jedne ovakve priče uistinu je poseban osjećaj i jedinstveno iskustvo', rekla je naša pjevačica.

Jelena Rozga regionalna je ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals, i to u devet zemalja Istočne Europe, a službena kampanja diljem regije krenut će sredinom lipnja.

Lijepa pjevačica zablistala je u tri izdanja, klasičnom, elegantnom i večernjem naglasivši kako je upravo kosa najljepši ukras svake žene.