KRALJICA MARY

Jesenski tonovi kao stvoreni su za brinete, a imamo i dokaz

23.10.2024 u 11:46

  • +6

Kraljica Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Ida Marie Odgaard / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Danska kraljica Mary svojim modnim kombinacijama redovito potvrđuje laskavu titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Kraljicu te skandinavske zemlje, rođenu u Australiji kao Mary Donaldson, često uspoređuju s Kate Middleton, a posve je jasno i zašto.

Osim što su obje pučanke, briljiraju sličnim modnim stilom te se ponose raskošnom smeđom kosom, koju najčešće nose raspuštenu, i vitkom figurom.

Izvor: Profimedia / Autor: Zoonar GmbH / Alamy / Antonio Rosario / Tetra Images / Jade Tillman Belmes / Getty images / Steve Wood / Shutterstock Editorial / Launchmetrics.com/spotlig / ShowBit / FashionPPS / Zuma Press / Alessandro Lucioni / Launchmetri / ShowBit / Profimedia

Supruga danskog kralja Frederika X., s kojim ima četvero djece, bila je magnet za poglede u još jednom sjajno osmišljenom looku koji joj je odlično pristajao.

Ne čudi to su modne kombinacije kraljice Mary prilikom službenog posjeta Njemačkoj bile predmetom zanimanja fashionistica.

MARY OD DANSKE

U bojama jeseni: Chic kraljica zna kako nositi najtraženiju nijansu ove sezone

Pogledaj galeriju

Atraktivna Australka blistala je u tonovima jeseni koji osobito komplimentiraju brinetama, a ove sezone im često pribjegava.

Čokoladnosmeđi sako kombinirala je sa zanimljivom bluzom s motivima u istom tonu i elegantnim narančastim hlačama. Stajling bez greške nadogradila je cipelama na petu s remenčićima i chic kožnom torbom.

Decentan nakit, prirodan make up i kosa blago uvijena na krajevima dobro su se uklopili u ovo genijalno modno izdanje stajliš kraljice, a zasigurno bi ga odobrile i zaljubljenice u poslovnu eleganciju.