STAJLING ZA PETICU

Jessica Alba je prelijepa i u najjednostavnoj kombinaciji

10.04.2017 u 19:48

Bionic
Reading

Neokrunjena kraljica urbane mode izgleda odlično bez obzira je li se pomno dotjerala za šetnju po crvenom tepihu ili dnevnu šetnju s kćerkama i suprugom Cashom Warrenom

Lijepa Jessica koja se proslavila ulogama u filmovima 'Sin City', 'Fantastična četvorka' ili 'Opasno plavetnilo' oduševljava fashionistice svojim sjajnim osjećajem za modu.

Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna glumica i uspješna poslovna žena svaki slobodan trenutak nastoji iskoristiti za druženje sa svojom obitelj. Glumica meksičko-danskog podrijetla za takve prigode bira casual kombinacije, a često je i s vrlo malo šminke na licu.  

I u ovom opuštenom izdanju Jessica nije promaknula fotografima prilikom kupnje u jednoj trgovini sa zdravom hranom gdje su joj društvo pravile kćerkice Honor i Haven.

Jessica Alba (35) je iskombinirala 'destroyed' majicu s prugicama i udobne hlače, 'joggersice', a sve je upotpunila trendi natikačama.

Jednostavno, ali ukusno odjevena, ponovno je opravdala titulu jedne od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu.

A u čemu je tajna njezinog stila, otkrila je u jednom ranijem intervjuu.

'Uistinu trebate razumjeti svoj tip građe kako biste znali što vam dobro pristaje. To je početna točka i temelj svakog stajlinga', kaže Jessica koja svoj stil opisuje kao balansiran i moderan. 'Svojim outfitima volim podariti mladenačku notu, moderan naglasak klasičnim siluetama. Iskreno govoreći, nisam ljubiteljica oskudnih krpica. To nije moj stil', kaže Jessica.