SKROMNA PRINCEZA

Još jedna modna reciklaža: Kate Middleton u već viđenoj haljini omiljene dizajnerice

27.06.2023 u 18:44

  • +9

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Leal/WPA Pool / Shutterstock Editorial / I-IMAGES / EYEVINE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princeza od Walesa dobro je poznata po svom sofisticiranom modnom stilu i ženstvenim kreacijama, te elegantna supruga princa Williama s pravom nosi godinama titulu modne ikone

Uvijek sjajno odjevena, Kate Middleton (41) se ne libi ni modne reciklaže pa smo je puno puta viđali u kreacijama koje je nosila u nekim ranijim prigodama.

Omiljena članica kraljevske obitelji velika je ljubiteljica šarmantnog točkastog uzorka pa je prilikom otvorenja dobrotvornog centra Hope Street u Southamptonu briljirala u već viđenoj haljini i to s potpisom njezine omiljene dizajnerice Alessandre Rich. Riječ je o upečatljivoj tamnoplavoj haljini s peplum detaljem i V-izrezom koju je nosila prošle godine i tu u finalu Wimbledona. Princeza je ovu divnu kreaciju s retro vibrom spojila s crno-bijelim salonkama s remenčićem - također još jedan recikliran komad s potpisom Alessandre Rich koji je također nosila i na Wimbledonu u muškom finalu 2022. godine.

sportski look

Ona je elegantna i u trenirci: Kate Middleton u izdanju koje ne viđamo gotovo nikad

Pogledaj galeriju

Stajling za čistu peticu zaokružila je Mulberryjevom bijelom torbicom 'Amberley', bisernim naušnicama, decentnim make upom i svojim raskošnim uvojcima.

Centar je namijenjen za pomoć ženama koje prolaze kroz pravosudni sustav, a osnovala ga je Kateina obiteljska prijateljica Lady Edwina Grosvenor, čiji je brat Hugh kum princa Georgea.

Princeza od Walesa godinama je podizala svijest o utjecaju ranog djetinjstva na oblikovanje odrasle osobe pa je u siječnju pokrenula kampanju Shaping Us.