KRALJICA U SVAKOM POGLEDU

Još jednom je dokazala da zaslužuje biti modna ikona

07.01.2015 u 09:27

Bionic
Reading

Na blagdan Sveta tri kralja u Španjolskoj se održava i svečana vojna parada kojoj je, prema protokolu, prisustvovala i kraljica Letizia s kraljem Felipeom

Publika i kritika već su odavno kraljicu Letiziu prozvale modnom ikonom. Osim što je pametna i lijepa, bivša novinarka jako dobro zna što treba odjenuti za svaku priliku te koje joj boje ili krojevi najbolje stoje.

Doduše, s njenom vitkom linijom teže bi joj bilo pronaći krpicu koja joj ne stoji kao salivena, ali jednako je tako poznato da novac ne može kupiti dobar stil.

Za svečani dan u Madridu kraljica je tako odjenula usku zelenu haljinu i oduševila sve prisutne. Duga haljina sa svake strane i na rukavima ima upečatljivi vez pa je krhka Letizia djelovala još tanje zbog vizualnog trika.

Iako je poznato da će rado birati odjeću slavnih dizajnera poput Alexandera McQueena i Jenny Packham, baš poput omiljene Kate Middleton s britanskih kraljevskih dvora, ovoga puta odlučila se za domaćeg autora - Felipea Varelu

Prekrasnoj haljini dodala je elegantnu torbicu u istoj nijansi i lijepe naušnice, a kao i uvijek, make up je bio besprijekoran.