LJUBITELJICA KLASIKE

Julia Roberts: Sve o stilu najljepše žene Hollywooda

30.10.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Julia Roberts, omiljena holivudska glumica koja se proslavila ulogama u filmovima poput 'Zgodna žena', 'Nothing Hill' ili 'Erin Brokovich', prije nekoliko dana je proslavila 50. rođendan, a zahvaljujući svojoj bezvremenskoj ljepoti magazin People ju je već pet puta za redom proglasio najljepšom ženom na svijetu

Julia, punim imenom Julia Fiona Roberts, je u subotu 28. listopada proslavila 50. rođendan, a gdje god da se pojavi ostali padaju u drugi plan.

Jednostavnost i elegancija, to su osnovne zakonitosti modnog stila ljubimice Hollywooda.

Ova ljepotica zaraznog osmijeha i bujne kose, rijetko kad griješi bez obzira je li casual odjevena za šetnju sa svoje troje djece ili mami uzdahe šećući se po crvenom tepihu.

Jedna od najbolje odjevenih glumica, vjerna je klasičnim modnim obrascima poput vječite kombinacije crne i bijele s kojom uvijek možete izgledati poput filmske dive.

'Najviše volim kombinaciju crne i bijele. Sviđaju mi se stajlinzi koji su jednostavni, ali i moderni', kaže.

  • +18
Julia Roberts na crvenom tepihu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Juliju možemo često vidjeti i u večernjim haljinama u crnoj boji koje savršeno naglašavaju njezinu put i kosu.

Osim što voli minimalizam, Julia je poznata i po svojim odijelima koja joj fantastično pristaju. Od samog početka karijere, sjajno se slaže s Armanijem – jednostavno su kliknuli, objašnjava.

'Pošto mi se sviđaju muška odijela, on je najbolje razumije moje ideje i ono što bih voljela nositi. Vremenom smo izgradili poseban odnos', kaže Julia koja uživa nositi muška odijela, pa se mnogi sjećaju onog koji je nosila na njujorškoj premijeri filma 'Čelična magnolija' davne 1989. godine.

Julia je u intervjuu za People otkrila kako joj se sviđa moda jer je vrlo uzbudljiva.

  • +36
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jako volim šalove, udobni su i efektni. Kad ga stavim, odmah se osjećam fantastično. Što se tiče stajlinga, za sve je zaslužna moja stilistica Elizabeth Stewart, koja se ne libi reći svoje mišljenje ili me ne tjera da se odijevam kako ne želim', rekla je ponosna mama troje djece koja je u sretnom braku s filmašem Dannyjem Moderom kojeg je upoznala na snimanju filma 'Meksikanac'.

  • +18
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica otkrila je i čega joj nikad nije dosta u garderobi.

'Savršenih bijelih košulja. Sve su na neki način različite', kaže Julia koja ih sjajno uklapa u svoje stajliš outfite.

Osim toga, glumica priznaje i da je jako slaba na cipele, a osobito popularne oxfordice.

'Trendovi su zabavni, ali ja nemam vremena za igru. Zato je moj izbor klasika', iskrena je Julia.