ŠARMANTNo I LASKAVo

Kad želite promijeniti frizuru, ali ne nauštrb duljine, ovo je uvijek najbolja opcija

27.07.2024 u 07:38

Bionic
Reading

Šiške su uvijek genijalna ideja kad želimo promijeniti look, no bez radikalnih zaokreta

Šiške baš nikad ne izlaze iz mode, pa im ne mogu odoljeti ni brojne slavne ljepotice poput Sabrine Carpenter, Anne Hathaway, Dakote Johnson, Jenne Ortege...

Iako raste popularnost i tzv. mikrošiški, odnosno vrlo kratkih varijanti koje svakom looku daju šarmantnu mladenačku zaigranost, mnoge se fashionistice radije drže provjerenih varijanti zavjesa-šiški, poput onih koje je proslavila legendarna francuska modna ikona Brigitte Bardot ili u nešto kraćoj inačici - Jane Birkin.

Chic Francuskinje, poput Leie Sfez ili Jeanne Damas, vrlo rado nose ovakve stilove, a prednost ovakvih šiški je u tome da ih, kad vam dosade, samo sklonite s lica uz pomoć špangica, kopči ili rajfa te ih pustite da izrastu.

uživjela se

Nikad provokativnija Dakota Johnson: Pogledajte 'paukovu mrežu' na njoj iz svih kutova

Pogledaj galeriju

Bez sumnje se radi o frizuri koju će odobriti sve ljubiteljice francuskog chica jer nas stil Francuskinja ne prestaje oduševljavati bilo da se radi o modi, ljepoti, make upu...

Nimalo nas ne čudi to da ovakav tip šiškica uvijek privlači mnoge fashionistice, pa se jedan od trenutno najviše pretraživanih pojmova na Googleu odnosi na Bardot šiške, zaštitni znak zanosne plavuše koja je obilježila jedno razdoblje.

Razbarušene i s puno volumena, njezine su šiške laskave i cool te uspješno ističu oči, a možete ih upotpuniti i razdjeljkom po sredini.

JENNA ORTEGA

Zvijezda 'Wednesday' chic kombinaciju upotpunila je cool frizurom s trendi šiškama

Pogledaj galeriju

Osim što su iznimno chic, mogu ublažiti oštrije crte lica, kamuflirati prve bore i - skinuti godine.

Bezvremenske i iznimno laskave, i danas su nevjerojatno trendi i poželjne pa nećete pogriješiti ako se odlučite za tu klasičnu varijantu.