MLADENKA IZ SNOVA

Kakav prizor: Ecija Ivušić u vjenčanici!

02.12.2014 u 12:09

  • +2

Ecija Ivušić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Bionic
Reading

Nema sumnje da će voditeljica Ecija Ivušić jednog dana biti očaravajuća mladenka s koje nitko neće moći skinuti pogled, a kakav tulum priželjkuje, otkrila je u razgovoru za tportal

Televizijska voditeljica Ecija Ivušić prvi put u životu dobila je ulogu mladenke.

Iako bi mnogi mogli zaključili da će lijepa Ecija izreći sudbonosno 'da' svom dečku Ivanu Braču s kojim je nekoliko mjeseci u vezi, riječ je samo o kampanji za BallRoom Croatia, agenciju za organizaciju vjenčanja zbog koje je voditeljica uskočila u vjenčanicu.


Ecija Ivušić u showroomu BallRoom Croatia stala je pred objektiv provjerenog modnog fotografa Gorana Matijašeca.

'Snimali smo, kao što se vidi na fotkama, u bajkovitom i jedinstvenom showroomu. Snimali smo do kasno u noć, ali se i zabavili, nasmijali i odradili sve u dobroj energiji što se i prenijelo na fotografije. Ovo mi je bilo prvo snimanje u vjenčanicama. Prvi put sam uopće i obukla vjenčanu haljinu i moram priznati da sam se sasvim prirodno i dobro osjećala', rekla nam je Ecija koja nam je priznala da uživa u svojoj vezi te dodala da nikada nije zamišljala svoje vjenčanje.

'Ni kao djevojčica nisam nikada pretjerano zamišljala vjenčanje niti svoju vjenčanicu. Tako je ostalo i do danas, pa čisto sumnjam da ću biti tipična mlada. Jedino što mogu garantirati, poznavajući svoju prirodu, da će to biti jedan dobar tulum', dodala je.