TRUDNA VOJVOTKINJA

Kako će Kate Middleton proslaviti 31. rođendan?

09.01.2013 u 12:18

Bionic
Reading

Supruga princa Williama, Kate Middleton, danas slavi 31. rođendan, a proslava će se održati daleko od očiju javnosti te bez velike pompe, što je bilo i za očekivati nakon teškog početka trudnoće koju su obilježile mučnine te boravak u bolnici

Prema podacima iz palače St. James, vojvotkinja od Cambridgea proslavit će rođendan 'u privatnosti', a šuška se da će se mirna proslava održati u Kateinom i Williamovom domu na otoku Anglesey na sjeveru Walesa, blizu baze ratnog zrakoplovstva u kojoj služi William.

Od veličanstvenog kraljevskog vjenčanja princa Williama i Kate Middleton prošlo je više od godinu i pol, a 3. prosinca par je javnosti obznanio sretnu vijest da očekuje rođenje svog prvog djeteta. Upravo je ta vijest obradovala cijelu Britaniju, jer je nacija mjesecima željno iščekivala novog mogućeg nasljednika kraljevske krune.

Međutim početak trudnoće Kate je vrlo teško pao pa je tako zbog mučnina završila i u bolnici. Sada mora mirovati pa nije željela organizirati veliku rođendansku proslavu.

'Organizirat će ručak za mali broj ljudi, a nakon toga, ukoliko bude raspoložena, otvarat će se pokloni. Ili će pak navečer organizirati veću obiteljsku večeru. Kate samo želi biti u krugu obitelji i uživati u rođendanu sa suprugom prije nego što im stigne treći član obitelji', navodi izvor za ibtimes.co.uk