NA BOŽIĆNOJ ČESTITKI

Kako je mlađa sestra zasjenila Kim Kardashian?

18.12.2012 u 20:04

Bionic
Reading

Sveprisutna obitelj Kardashian objavila je svoju božićnu čestitku gdje su svi bili obučeni u bijelo, ali je na fotografiji mlada Kendall zasjenila svoje poznatije sestre

Rastuća obitelj Kardashian svake godine objavi božićnu čestitku. Ove godine tema je bila 'sve bijelo', tako da je cijela obitelj bila odjevena u bijele kombinacije.

'To je to! Naša božićna čestitka 2012. koju je snimio Nick Saglimbeni. Baš smo se dobro zabavljali!' napisala je Kim na Twitteru. No nisu svi bili na snimanju. Khloe je priznala da ona i Lamar nisu mogli doći na snimanje, pa su oni fotografirani naknadno i 'umontirani' u obiteljsku fotografiju.

Teško se istaknuti uz toliko lijepih i poznatih lica, no mladoj Kendall Jenner to je uspjelo zahvaljujući seksi haljini otvorenih leđa - nije skrivala ni duge noge! Kendall je sve traženija kao manekenka, pa je bez problema zasjenila poznatije sestre Kim, Khloe i Kourtney.

Ove godine na božićnoj čestitki je i malena Penelope, drugo dijete Kourtney i Scotta, a svoje mjesto je našla i maca Mercy koja je prije nekoliko dana nažalost uginula.