VOLE JE I KREATORI

Kako ostati ravnodušan prema njezinoj ljepoti

08.03.2015 u 08:00

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Mlađahna australska glumica Margot Robbie nije dugo prisutna na holivudskoj sceni, no njezina magnetska privlačnost teško može ostati neprimijećena. Svojom ljepotom sve je oborila s nogu, uključujući Leonarda DiCaprija u 'Vuku s Wall Streeta', a u novom hitu, filmu 'Focus', ne može joj odoljeti ni Will Smith

Atraktivna plavokosa glumica svojom pojavom i zanimljivim modnim odabirima redovito ubire komplimente i na crvenim tepisima. Uostalom, malo je holivudskih starleta koje za pojavljivanja na predstavljanjima filmova i dodjelama nagrada na početku karijere redovito nose kreacije Hedija Slimanea za Saint Laurent ili Sare Burton za Alexander McQueen

Dvadesetpetogodišnja ljepotica sve je ostavila bez daha pojavivši se na dodjeli Oscara u jednostavnoj prozirnoj crnoj haljini Hedija Slimanea za modnu kuću Saint Laurent. Kreacija dubokog dekoltea, koja evocira 70-e godine prošlog stoljeća, bila je savršen odabir uz upečatljivu ogrlicu iz 30-ih godina. Sjajan styling Margot Robbie upotpunjen je žarkocrvenim ružem, a na oskarovskoj svečanosti glumica je pokazala i novi look – bob frizuru. Koliko je svojom pojavom očarala medije, dovoljno govori to da su je neki proglasili modernom Marilyn Monroe i jednom od najbolje odjevenih zvijezdi na dodjeli najprestižnije filmske nagrade.

Modni odabiri zgodnoj Margot, bez obzira na to nosi li odjeću Giambatista Vallija, Marca Jacobsa ili Armanija, gotovo redovito osiguravaju mjesto na listama najbolje odjevenih ljepotica, a njezinom savršenom oskarovskom stylingu nedavno se u razgovoru za tportal divio i modni kritičar, dr. Nenad Korkut.

'Mlada zvijezda Margot Robbie ('Vuk s Wall Streeta') u Saint Laurentu Hedija Slimanea bila je seksipilna. To je bio dobar odabir. Ugodno me iznenadila jer je nisam dosad pratio', komentirao je dr. Korkut oskarovske toalete holivudskih zvijezda.

Margot je zaista očaravajuća, no za sebe skromno kaže da se ne smatra jednom od najseksipilnijih holivudskih starleta te da nije najljepša ni među svojim prijateljicama. 'U društvu prijateljica kod kuće, u Australiji, definitivno nisam najzgodnija. Ni dok sam odrastala nisam se osjećala nešto posebno privlačnom', kaže, dodajući da je, barem kad su beauty tretmani u pitanju, i dalje vjerna onima na koje je navikla odrastajući u Australiji.

'Obiteljski prijatelji imaju kozmetičku liniju Qi Beauty i, kad god sam kod kuće, odem kod njih na čišćenje lica. Potpuno je to drugačije od svega što se može pronaći u Americi, a obožavam ga jer mi je lice poslije prekrasno blistavo', otkriva Margot.

Dok boravi u Americi, kaže, isprobava od svega pomalo. 'Kad je make-up u pitanju, na setu su često koristili Armanijeve pudere, koje sam zavoljela, a sviđaju mi se i proizvodi Narsa. Super mi je Lancômeova maskara s vibrirajućim završetkom i ona mi je trenutačno prava opsesija. Ne mogu koristi nijednu drugu maskaru', otkriva Margot.