STROG REŽIM

Kako se Kim Kardashian vraća u formu?

21.08.2013 u 08:43

Bionic
Reading

U dva mjeseca nakon poroda smršavjela je 14,5 kilograma, no uz žestok režim, koji uključuje pet malih obroka dnevno i svakodnevne treninge, mora smršavjeti barem još toliko

Iako obožava svjetla reflektora, nakon rođenja svoje kćeri Kim Kardashian sve je iznenadila skrivajući se od javnosti. Dva mjeseca nakon poroda otkrili su se rezultati njezinih pokušaja da se vrati u formu jer se pridružila svom dečku Kanyeu Westu na posljednjem ispraćaju njegovog 98-godišnjeg djeda.


Za tu je prigodu Kim odabrala crnu haljinu i kardigan dugih rukava. Iako je izbor odjeće bio prikladan za prigodu, Kim je također pomno pazila kako će u toj garderobi izgledati njezino tijelo, piše MailOnline.

Crna boja siguran je adut želite li izgledati vitkije, a kukičani kardigan riješio je tipičan problem novih majki – jake ruke. Visoke potpetice izdužile su joj noge, a kosa je bila počešljana jednostavno da bi dobila mekši izgled.

Nakon trudnoće Kim je nastavila suradnju sa svojim timom stilista koje predvodi dizajner Nicola Formichetti.

'Kim je u kukovima, stražnjici i grudima još raskošnija nego prije trudnoće pa je Nicola odijeva od glave do pete u monotone boje', rekao je izvor magazinu Look, otkrivši da usluge Nicole i njegovog tima stoje oko 40.000 kuna tjedno. Vidljivo je da Kim radi na mršavljenju pomoću zdrave prehrane i ciljanih treninga.

Tridesetdvogodišnja zvijezda realityja skinula je 14,5 kilograma, no treba smršavjeti barem još toliko da se vrati na svoju težinu od 53 kilograma.

'Svi čekaju njezinu prvu fotografiju, a ona se želi pojaviti u velikom stilu', izjavio je izvor za časopis Us. Kim je tijekom trudnoće radila s osobnom trenericom Tracy Anderson, a ona kaže da je Kim vrlo motivirana.

Zvijezda je također unajmila osobnog kuhara koji je pripremao jela za Katie Holmes nakon njezine trudnoće.