SLAVNI PRIMJER

Kako uklopiti gležnjače u ljetne kombinacije

02.08.2016 u 08:57

  • +5

Gležnjače u ljetnim kombinacijama slavnih

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Iako su gležnjače uglavnom rezervirane za hladnije mjesece, postoje mnogi načini na koji ih možete uklopiti u ljetne stajlinge, što dokazuju brojne slavne ljepotice

Od gležnjača kombinaciji s vrućim hlačicama do unapređenja kombinacija ljetnom haljinom, gležnjače se pokazuju kao odličan način s kojim možete osvježiti svoj ljetni stil odijevanja.

Kako biste gležnjače uklopili u ljetnim mjesecima, outfiti poznatih žena mogu poslužiti kao odlična inspiracija.

Traper modnu priču potpomognutu parom gležnjača pokazale su slavne djevojke poput Belle Hadid i Kendall Jenner. Bella ih je kombinirala s traper suknjom u s crnim topom tankih naramenica, a Kendall Jenner nedavno je zablistala u traper šorcu s bijelim visoko rezanim topom i smeđom jaknom od brušene kože – kombinaciji koju je uspješno finiširala plavim baršunastim gležnjačama.

Sudeći po brojnim kombinacijama slavnih ljepotica, svoje šik gležnjače često vole kombinirati s kratkim haljinama u uskoj i širokoj formi poput modela Lily Aldridge i glumice Zoe Kravitz.

Iako njeguju različite stilove odijevanja, ove poznate žene iz šoubiza dokazale su da omiljena obuća u hladnijim mjesecima može itekako dobro funkcionirati u vrućim ljetnim kombinacijama.