NIKAD LJEPŠA

Kakva figura: Jennifer Lopez u hlačicama nemoguće je ne primijetiti

18.07.2024 u 15:19

  • +7

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez ovih dana puni baterije u Hamptonsu, omiljenom ljetovalištu bogatih, gdje je, posve očekivano, fotografi prate u stopu

Glazbenica, pjevačica i poduzetnica, koja će uskoro proslaviti 55. rođendan, privukla je veliku pozornost u ljetnom izdanju koje je istaknulo njezin vitki stas i preplanuli ten.

Za ovu je prigodu slavna Jennifer odabrala all white look koji joj je odlično pristajao te je za svoj mladenački ljetni stajling dobila bezbroj komplimenata.

Stajlinzi u bijeloj boji od glave do pete uvijek izgledaju daleko skuplje nego što jesu, a fashionistice rado nose takve modne kombinacije jer, osim što u njima lakše podnose vrućine, nikad ne izlaze iz mode.

NETIPIČNO IZDANJE

Poput djevojčice: Jennifer Lopez vozila bicikl u tregericama i hit obući sezone

Pogledaj galeriju

Bijele hlačice spojila je s uskim tank topom, a detaljima u boji devine dlake, poput remena, japanki i torbe, stajlingu je dala posebnu, otmjenu vibru.

Kosu je podignula u visoku punđu te ni ovoga puta nije zaboravila na svoj omiljeni dodatak - naočale avijatorice i velike naušnice, kakvima je godinama vjerna.

J.Lo, koja prolazi kroz turbulentno životno razdoblje jer se, kako se pisalo, razvodi od supruga Bena Afflecka, uživala je u šopingu i ručku s menadžerom Bennyjem Medinom, a privukla je pozornost obožavatelja te su je odmah okružili.

Inače, ona i Affleck nisu viđeni skupa više od 40-ak dana - zadnji put su zajedno pratili košarkašku utakmicu Benova sina Samuela u LA-ju.