SLATKI GRIJESI

Kakve nepodopštine vesele žene?

19.04.2013 u 12:38

Bionic
Reading

Žene dotjeruju svoje fotografije prije nego što ih objave na internetu, često lažu o cijeni odjeće koju su kupile, a mnoge na računalu drže fotografiju zgodne zvijezde radije nego sliku svog dečka ili muža

Nova je anketa otkrila da se jedna od pet žena upušta u dnevnu dozu vragolija kako bi si malo popravila dan. Jedan od najslađih oblika 'lošeg' ponašanja je lažna isprika da zbog bolesti ne mogu taj dan doći na posao.


Nekima se potajno sviđa otac njihovog partnera, a druge priznaju da na zaslonu svog računala imaju fotografiju zgodne zvijezde, a ne dečka ili muža. 15 posto od 2.000 ispitanih žena također je priznalo da dotjeruju svoje fotografije prije nego što ih objave online da bi skrile sve nepravilnosti, piše Mail Online.

17 posto žena laže koliko su potrošile na novu odjeću ili torbu, a mnoge se prave da su to dobile na dar. Istraživanje ovih malih slatkih grijeha naručila je tvrtka Cadbury, u čijem oglasu za novi proizvod Crispello djevojka otkriva da mašta o ocu svog dečka. Anketa otkriva da gotovo 10 posto žena priznaje tu tajnu.

Gotovo svaka četvrta žena otkrila je da koketira ne bi li dobila popust, a treptat će očima i konobaru u kafiću i prodavaču automobila ne bi li dobila bolju uslugu.

Samo 18 posto žena kazalo je da nikad nisu napravile neku nepodopštinu, no istraživanja su utvrdila da ti mali nestašluci smanjuju stres i daju osjećaj da su zdravije, sretnije i mlađe.

Anketa je pokazala da 59 posto onih koji rade nepodopštine čine to kako bi se oslobodili stresa, dok ih 38 posto kaže da moraju biti malo zločesti da bi se lakše nosili s gospodarskom krizom.