BOGATA PONUDA

Kakve se torbe nose ove jeseni

10.11.2014 u 08:36

  • +46

Torbe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Potraga za novom torbom nikad nije jednostavna, ponuda po dućanima ulične mode je raznovrsna i teško se snaći u moru modela i boja. Ako ne znate gdje početi, pogledajte novitete u našoj fotogaleriji

Ako volite klasična stil, sigurno će vam se dopasti četvrtaste torbe strogih linija kakve već neko vrijeme vladaju modnom scenom. Najviše ih ima u vječnoj crnoj boji, a cijene su različite, ovisno i o materijalu i brendu.

Za svečanije prigode tu su male pismo-torbe ili clutch u različitim bojama i materijalima, a na velika vrata se vraćaju male torbe za svaki dan. U njih vam sigurno neće stati sve 'neophodne' sitnice koje ste nosili u velikim torbama, no zato nećete opterećivati kičmu, a izgledat ćete vrlo šik.

Jesenski modeli u brušenoj koži često imaju resice koje su posljednjih mjeseci nezaobilazan modni detalj ne samo na torbicama, već i na odjevnim predmetima.

Ruksaci su ne samo praktično, već ove jeseni i vrlo trendi. Nakon što su ih u svoje kolekcije uvrstili brojne modne kuće poput Mulberryja, Stelle McCartney, Zaca Posena i Ralpha Laurena, nije trebalo dugo čekati da se pojave i u lancima ulične mode po pristupačnim cijenama.