SKROMNA VOJVOTKINJA

Kate Middleton ima novi omiljeni modni dodatak, a košta svega 150 kuna

30.11.2018 u 16:58

Bionic
Reading

Iako kao članica kraljevske obitelji na raspolaganju ima skupocjenu odjeću, modne dodatke i nakit, britanska miljenica Kate Middleton i dalje ne može odoljeti cjenovno pristupačnim komadima

Proteklih tjedana u sklopu kraljevskih angažmana, 36- godišnju vojvotkinju od Cambridgea moglo se ugledati s novim omiljenim modnim dodatkom.

Riječ je o crnoj gumici za kosu ukrašenoj baršunastom vrpcom u formi mašne, a ovaj modni dodatak, koji potpisuje njujorška kompanija i brend J. Crew, u prodaji se donedavno nalazio po cijeni od 150 kuna.

Kao što je čest slučaj s modnim odabirima mlađih članica britanske kraljevske obitelji, navedeni modni dodatak rasprodan je netom nakon što je s njim ugledala Kate Middleton.

  • +2
Omiljeni modni dodatak Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S frizurom konjskog repa ukrašenom gumicom brenda J.Crew, Kate se premijerno mogla ugledati prilikom posjeta odjelu za psihologiju i lingvistiku University College London, a posljednji put ju je nosila ranije ovog tjedna kada je sa suprugom, princom Williamom, odala počast preminulima u nesreći helikopterom koja se prošlog mjeseca dogodila u gradu Leicesteru.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.