ODLIČAN STYLING

Kate Middleton od Pippe bi mogla učiti o modi

12.02.2016 u 12:11

Bionic
Reading

Mlađa sestra omiljene princeze Kate Middleton Pippa uspješno skriva detalje iz privatnog života, a kada zna da će biti pod svjetlima reflektora, izgleda besprijekorno

Pippa Middleton održala je pozdravni govor pred okupljenima na humanitarnoj večeri organizacije British Heart. Vrlo elegantna mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea odabrala je monokromnu haljinu Tabithe Webb. Vitku liniju istaknula je zahvaljujući crnim trakama na bijelom haljini.

Uz elegantnu frizuru i crveni ruž, svi su primijetili kako je lijepa 32-godišnjakinja simbolično nosila crvenu torbicu Radley u obliku srca i zavodljive crvene štikle. Možda bi se Kate Middleton mogla ugledati na mlađu sestru pa ukrasti ponešto iz ovog stylinga i malo razigrati uvijek isti stil odijevanja.

U svome je govoru zgodna Pippa objasnila zašto joj je važno biti ambasadorica te humanitarne organizacije, a prije obraćanja i ulaska u dvoranu hotela Savoy, fotografima je pozirala s velikim osmijehom.

Među 300 okupljenih gostiju na humanitarnoj večeri sudjelovala su i poznata lica poput Hugh Granta, Olivera Proudlocka i Jessice Wright, a nadmetali su se u kupnji dizajnerskih komada, nakita, torbica i umjetnina. Pippa je sudjelovala i u tom dijelu jer se na aukciji našla marama koju je sama dizajnirala te haljina iz limitirane kolekcije Tabithe Webb.