na wimbledonu

Kate Middleton izgleda sjajno: Oduševila u ljubičastoj haljini koja skriva posebno značenje

14.07.2024 u 15:52

  • +10

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton razveselila je okupljenu masu i ljubitelje tenisa pojavivši se na muškom finalu u Wimbledonu. Omiljena je princeza nosila haljinu koja skriva i značenje kraljevske vlasti i luksuza, ali i posebnu poveznicu s ulogom koju danas ima

Nakon dugo šuškanja i razmišljanja hoće li Kate Middleton doći na Wimbledon ili neće, prije nekoliko je dana u javnosti objavljeno da omiljena princeza ipak dolazi na najprestižniji teniski turnir u Europi. Omiljena Kate Middleton na londonski Wimbledon stigla je s kćerkicom Charlotte, a dočekane su glasnim ovacijama.

S obzirom da je Kate pokroviteljica All England Cluba, svoj outffit nije prepustila slučaju, već ga je uskladila s bojama udruženja.

Baš kao što je prošle godine zablistala u zelenoj, ove je godine odabrala elegantnu ljubičastu haljinu te time ispoštovala boje All England Cluba - zelenu i ljubičastu. Uz to, haljini je dodala prepoznatljivu malu mašnicu, ukras koji mogu nositi samo oni koji su članovi All England Lawn Tennis and Croquet Cluba.

Za wimbledonski outfit princeza je nosila ljubičastu midi haljinu koju je dizajnirala Safiyaa, a jednostavan kroj elegantno je razigran naborima u gornjem dijelu haljine te šarmantnim puf rukavićima. Također, ljubičastom outfitu dodala je zlatne naušnice i LK Bennett torbicu.

Princezi su se pridružile njezina sestra, Pippa Middleton i njezina kći, princeza Charlotte kojoj je ovo drugi put da prati majku na Wimbledonu.

uručit će pehar

Kate Middleton stigla na Wimbledon! Društvo joj pravi preslatka kćerkica

Pogledaj galeriju

Inače, ovo je drugo pojavljivanje Kate Middleton u javnosti otkako je u ožujku otkrila da boluje od karcinoma. Prošlog je mjeseca prisustvovala Trooping the Color povodom rođendana kralja Charlesa pa je ovo današnje pojavljivanje još jedan razlog za optimizam u vezi zdravlja princeze koja se uvukla pod kožu Britancima, ali i mnogim obožavateljima diljem svijeta.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević