IDEALNA LJETNA KOMBINACIJA

Kate Middleton opet ima odličnu haljinu i udobne cipele kojih se ne odriče već godinama

02.07.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Vojvotkinja Kate Middleton preuzela je velik dio službenih dužnosti otkako je njezina šogorica Meghan Markle na porodiljnom, a posljednje u nizu događanja kojima je prisustvovala izložba je cvijeća u Hamptonu, na koju je stigla bez pratnje princa Williama i ostalih članova kraljevske obitelji. Lijepa vojvotkinja oduševila je izborom ženstvenog stajlinga, idealnog za ljetne dane

Kate Middleton je s oduševljenjem dočekana na izložbi cvijeća u kraljevskoj palači Hampton Court Palace u Hamptonu. 37-godišnja vojvotkinja od Cambridgea privukla je brojne poglede osvanuvši odjevena u ženstvenu i chic zelenu haljinu efektnog uzorka s potpisom brenda Sandro.

Efektna haljina kratkih rukava i midi dužine lijepoj vojvotkinji pristaje kao salivena, a riječ je o kreaciji koja se prodaje po cijeni od 2200 kuna. Skromna Kate poznata je po tome što često odabire odjeću srednjeg cjenovnog ranga, a kada i nosi komade s potpisom luksuznih modnih kuća, trudi se reciklirati i dorađivati ih ne bi li im dala svjež izgled.

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica Elizabeta II zasigurno je ponosna na to što Kate pažljivo raspolaže kraljevskim budžetom predviđenim za odjeću i modne dodatke, no ono što bi je moglo zasmetati njezin je izbor obuće. Naime, već je dobro poznato kako kraljica ne voli kada članice kraljevske obitelji nose cipele na punu petu jer ih smatra nedovoljno ženstvenima i profinjenima.

Kraljica navodno ima toliku averziju prema ovoj obući da nikome ne dozvoljava da je nosi u njezinoj prisutnosti, što Kate itekako poštuje. No vojvotkinja koristi svaku priliku kada kraljica Elizabeta nije u blizini da uskoči u udobne špagerice na punu petu, a ovaj put odabrala je nude varijantu s potpisom brenda Castañer Carina, koju je već nosila u nekoliko navrata.

Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednji put kada ih je nosila Kate je prvi put prekršila ovo nepisano kraljičino pravilo. Bilo je to u svibnju na otvorenju vrta u centru Londona koji je dizajnirala upravo ona.

  • +20
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia