ponovila stajling

Kate Middleton pomno prati trendove: Oduševila u boji koju svi žele nositi

03.10.2024 u 09:04

  • +2

Kate Middleton 2022.

Izvor: Ostale fotografije / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Princeza od Walesa na dirljivom susretu s oboljelima od raka odlučila je nositi gotovo identičan stajling onom iz Bostona prije nešto manje od dvije godine

U rijetkom javnom pojavljivanju, Kate Middleton sinoć smo imali prilike vidjeti s osmijehom na licu. U dvorcu Windsor sa suprugom princom Williamom primila je oboljele od raka, u trenucima kada se i sama boli s istom bolesti.

Najdirljiviji susret zbio se u trenucima kada je toplo zagrlila 16-godišnju tinejdžericu oboljelu od raka, kojoj je dala svu svoju podršku.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za razliku od dana kada je gotovo sav naglasak stavljan upravo na njene modne kombinacije, sada su one u sjeni iščekivanja novosti o njenom zdravstvenom stanju, a dobar znak mogla bi biti i vidna činjenica da Kate i pomno prati trendove.

Trendovski stajling Kate Middleton

Osim što je toplom gestom ganula mnogobrojne obožavatelje kraljevske obitelji, princeza od Walesa opet je i modno oduševila.

Naime, buduća kraljica odabrala je outfit u bordo boji, koja je apsolutni hit ove jeseni. Tamno crvenu viđamo na svakom koraku, od urbanih stajlinga preko crvenog tepiha i modnih pisti, a Kate se odlučila za komade u kojima je blistala i u prosincu 2022. godine.

Nosi se bordo boja

Odabir je pao na bordo komplet s potpisom Rolanda Moureta, sastavljen od laskavog sakoa zakopčanog jednim gumbom te širokih hlača koje vješto izdužuju siluetu.

Za razliku od 2022. godine, kada ga je prilikom posjeta Bostonu nosila s ružičastom košuljom s pussy bow mašnom, sada ga je uskladila minimalističkim krem puloverom.

Ipak, odlučila je stajlingu dati malo luksuzniju notu nadogradnjom raskošnim Cassandra Goad naušnicama te smokey eye šminkom, dok je kosu nosila u prepoznatljivim opuštenim valovima.

Kate Middleton i princ William poslali poruku

Detalje sa susreta princ i princeza od Walesa su kasnije objavili fotografije tog trenutka na a društvenim mrežama, zajedno s porukom:

'Zadovoljstvo mi je danas se sastati s Liz u Windsoru. Talentirana mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirirala. Hvala vam što ste s nama podijelili svoje fotografije i priču, W&C', napisali su uz emoji srca.

modno poigravanje

Opet savršeno usklađeni: Kate i William jedan su od najmoćnijih parova, a sada su odlučili to svima i pokazati

Pogledaj galeriju