PRINCEZA OD WALESA

Sve je oduševila: Najnovije fotografije Kate Middleton otapaju srca

02.10.2024 u 19:59

Bionic
Reading

Princeza od Walesa je sa svojim suprugom u dvorcu Windsor primila oboljele od raka

Kate Middleton na jednoj od fotografija grli 16-godišnju tinejdžericu oboljelu od raka, nakon što je i sama pobijedila tešku bolest.

U tom dirljivom susretu s mladima, princeza je upoznala i mladu fotografkinju Liz Hatton (16) koja se bori s rijetkim i agresivnim tumorom, budući da je kralj Charles III zamolio da mu se pridruži na investituri koju je održao kako bi snimio sudionike uključujući Marka Cavendisha, Waynesa Barnesa i Alistaira McCoista.

Liz, inače iz Harrogatea u Yorkshireu, zaljubljena je u fotografiju, a osobni poziv od princa Williama dobila je nakon što je on za nju saznao preko London Air Ambulance Charity čiji je pokrovitelj, piše Daily Mail.

opet slavi

Povijest se ponavlja: Kate Middleton uručila pehar pobjedniku Wimbledona

Pogledaj galeriju

Mlada Engleskinja je također pozvana zajedno sa svojom obitelji da se nasamo sastane s Williamom i Kate kako bi čuli o njezinom iskustvu s bolesti.

Tijekom emotivnog susreta, princeza koja je prošlog mjeseca objavila da je završila svoj s preventivnom kemoterapijom zagrlila je tinejdžericu.

Princ i princeza od Walesa su kasnije objavili fotografije tog trenutka na a društvenim mrežama, zajedno s porukom: 'Zadovoljstvo mi je danas se sastati s Liz u Windsoru. Talentirana mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirirala. Hvala vam što ste s nama podijelili svoje fotografije i priču, W&C', napisali su uz emoji srca.

Liz je kasnije napisala: 'Tako dragi, iskreni i dragi ljudi. Drago mi je što je moja obitelj imala ovo iskustvo.'

Mlada fotografkinja

Tinejdžericu su pratili majka, Vicky Robayna, očuh Aaron i brat Mateo.

Liz je bila oduševljena što je veliki broj njezinih fotografija objavila Kensingtonska palača, koja ima milijune pratitelja na svojim profilima na društvenim mrežama.

Kraljevski glasnogovornik rekao je: 'Princ je saznao za Liz preko dobrotvorne organizacije London Air Ambulance Charity čiji je on pokrovitelj i nakon investiture i princ i princeza od Walesa sastali su se privatno s Liz s njezinom obitelji kako bi čuli o njezinom danu i putovanju.'

Liz je u siječnju dijagnosticiran dezmoplastični tumor malih okruglih stanica. Njezina majka je rekla da su joj liječnici rekli da ima između šest mjeseci i tri godine života.

Inače, ranije je Kate izjavila kako zna da je njezin put do potpunog oporavka dugotrajan.

'Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti ići dan za danom. Međutim, veselim se povratku na posao i još nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima kad budem mogla', rekla je tad princeza od Walesa.