prolaze mučno razdoblje

Kći Brucea Willisa pokazala nove fotografije s glumcem: 'Zahvalna sam...'

02.10.2024 u 15:26

Bionic
Reading

Slavni glumac se rijetko se pojavljuje u javnosti otkako su mu u ožujku 2022. dijagnosticirane teške dijagnoze, a riječ je o afaziji i frontotemporalnoj demenciji. Teško zdravstveno stanje Brucea Willisa dodatno je povezalo obitelj

Tallulah Willis podijelila je s javnošću najnovije, dirljive prizore s ocem Bruceom Willisom na svom profilu na Instagramu.

Sve je raznježila

'Hej, jako volim ovog tipa i osjećaji u ovom razdoblju teška su stvar, ali sam tako zahvalna što sam ih pustila da teku kroz mene umjesto da ih izbjegavam!', poručila je Talullah. Prva fotografija prikazuje Brucea kako ljubi svoju kćer u potiljak dok je nježno drži za ramena, a ona pridržava drži njegove ruke zatvorenih očiju. Dodala je i fotografiju na kojoj su njih dvoje nasmijani od uha do uha pored zdjele juhe, a pokazala je i svog oca kako se smije dok pregledava knjigu sa svojim fotografijama. Mnoge je njezina objava raznježila.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Nedavno je izjavila da se glumac 'osjeća isto, što je u njegovoj situaciji dobro'. 'Naše posjete imaju toliko puno ljubavi i mislim da to nadmašuje sve', dodala je. 'Znam koliko on mene voli i znam koliko voli sve nas', poručila je tada. Premda je Bruceovo stanje teško palo cijeloj obitelji, Tallulah smatra da je upravo to 'stvorilo mogućnost za više ljubavi između njih'.

Podsjetimo u ožujku je 30-godišnja Tallulah otkrila da joj je dijagnosticiran autizam. Nju, Rumer i Scout glumac je dobio u braku s glumicom Demi Moore s kojom se oženio 1987. godine i rastao nakon 13 godina braka. Bruce je novu ljubav okrunio drugim brakom 2009. godine, oženivši se Emmom Hemming, s kojom danas ima dvije kćeri - Mabel Ray i Evelyn Penn.

TEŠKE DIJAGNOZE

Holivudska legenda: Najnovije fotografije jako su rastužile obožavatelja Brucea Willisa

Pogledaj galeriju