NAJTEŽI DANI

Demi Moore otkrila novosti o zdravstvenom stanju Bruce Willisa

15.09.2024 u 13:33

Bionic
Reading

U razgovoru s Drew Barrymore Demi Moore progovorila je o bivšem suprugu Bruceu Willisu, koji se bori s demencijom te otkrila da ga posjećuje svakog tjedna

Demi Moore otkrila novosti o zdravstvenom stanju svog bivšeg supruga Brucea Willisa s kojim je bila u braku od 1987. do 2000, tijekom kojeg su dobili tri kćerke.

Tijekom pojavljivanja u emisiji Drew Barrymore, njih dvije prisjetili su se zajedničkog filma 'Charliejevi anđeli', u kojem se u uvodnoj sceni pojavio nakratko i Bruce Willis.

U SVOJIM MISLIMA

Fotke koje slamaju srce obišle svijet: Evo kako danas izgleda Bruce Willis

Pogledaj galeriju

Barrymore je zatim upitala glumicu: 'Kako je on sada?' 'S obzirom na okolnosti, stabilno je. Ono što ja kažem svojoj djeci je da ih upoznavate u ovom trenutku, gdje su sada. Ne držite se toga tko su oni bili ili što želite da budu, nego tko su oni u ovom trenutku. I iz toga možete dobiti takvu ljepotu i radost i ljubav. Kad sam u Los Angelesu idem kod njega svaki tjedan i jako cijenim vrijeme koje provodimo zajedno', otkrila je Moore.

  • +3
Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dijagnoza Brucea Willisa

Podsjetimo, u ožujku 2022. obitelj Willis otkrila je da se Bruce povukao iz glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija, stečeni gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja ili razumijevanja i uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centrom za govor. Također može utjecati na sposobnost čitanja ili pisanja.

Gotovo godinu dana kasnije, Willisova supruga Emma Heming objavila je da se njegovo stanje pogoršalo te da je došlo do 'specifičnije dijagnoze' frontotemporalne demencije (poznate kao FTD). Emma Heming Willis tada je rekla da je svom suprugu bila 'njegovateljica' od trenutka dijagnoze.

  • +2
Demi Moore i Scout Willis Izvor: Profimedia / Autor: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Ono što sam naučila je da je demencija teška. Teško je osobi s dijagnozom. Teško je i obitelji. I to nije ništa drugačije ni za Brucea ni za mene ni za naše djevojke,' rekla je. 'A kad kažu da je to obiteljska bolest, to stvarno i jest,' dodala je. Na pitanje je li njezin suprug svjestan svog stanja, odgovorila je: 'Teško je znati.'

Prije samo nekoliko tjedana, Willisova kći Tallulah izvijestila je o stanju svog oca dok je razgovarala s časopisom People. Ponavljajući slično kao i njezina mama, Tallulah je otkrila da Bruce radi 'otprilike isto', dodajući da 'ma kakav dan bio, moja obitelj i ja ga susrećemo tamo gdje je on u tom trenutku.'