KRALJICA STILA

Kate Middleton pored nje nitko ne bi ni primijetio

13.07.2015 u 07:06

  • +14

Modni stil Kraljice Letizije

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia ne zna za modne pogreške. Poznata je po besprijekornom stilu i istančanom modnom ukus koji dolazi do izražaja na njezinim brojnim protokolarnim pojavljivanjima

U povodu službenog posjeta peruanskog predsjednika, španjolska je kraljica tijekom protokolarnih dužnosti zablistala u uskoj crnoj haljini bez rukava koja je teka kad se okrenula otkrila intrigantan detalj, gola leđa prekrivena tek prozirnim materijalom ukrašenim izvezenim cvjetovima.

Malu crnu haljinu s potpisom španjolskog dizajnera Felipea Varele koji stoji iza većine kreacije u kojima se lijepa Letizia pojavljuje nosila je prvi put u rujnu 2013. te ponovo 2014. Prije nekoliko dana odjenula je tijekom svečane večere priređene u čast peruanskog predsjednika i upotpunila je torbicom Huga Bossa i elegantnim Pradinim crnim salonkama. Od nakita je imala samo viseće dijamantne naušnice i Cartierovu efektnu narukvicu.

Elegantna i šik, kraljica Letizia bira sofisticirane komade odjeće, no uvijek ostaje vjerna svom svom stilu pa i najjednostavniju kombinaciju upotpunjuje neočekivanim detaljem.

Ona je zasigurno jedna od rijetkih, ako ne i jedina kraljica na svijetu koju smo vidjeli u koži. Lijepa Španjolka ove je godine dva puta nosila kožne haljine, bordo i taupe s potpisom Huga Bossa. No ni u jednom trenutku nije djelovala neukusno, dapače uvijek je izgleda besprijekorno elegantna.

Najčešće se tijekom javnih pojavljivana nosi odjeću s potpisom španjolskog dizajnera Feliepa Varele, a omiljene su joj i krpice s potpisom Huga Bossa i Caroline Herrere, a garderobu upotpunjuje modnim detaljima i krpicama iz poznatih španjolskih brendova ulične mode poput Zare i Manga te cipelama i torbama brednova Magrit i Adolfo Dominguez.

Jedna od najljepših kraljica na svijet voli i modno iznenaditi pa rado bira zanimljive komade poput prozirnih PVC štikli i torbe od istog materijala, za razliku od britanske kraljevske obitelji čija se konzervativnost  reflektira i na modnim odabirima njezine najpoznatije članice Kate Middleton koja nikad nije trendovski odjevena već klasično i prilično konzervativno, španjolska kraljica bira zanimljive komade koji jasno poručuju da je itekako zanima što je u trendu.

Posebno se ističe njezin profinjen stil kad je izbor cipela u pitanju. I dok Kate Middleton robuje jednim te istim modelima već godinama, kraljica Letizia hrabro nosi trendi modele na kojima bi joj pozavidjele i najveće modne ovisnice. Cipele s tankim remenčićima, potpuno prozirne PVC štikle, sandale s trendi blok petom, klasične salonke u špic s petom većom od sedam centimetara, samo su neke od modela koje je Letizia prošetala zadnjih mjesec dana.

U zadnje vrijeme poigrava se printovima, a za to je svakako zaslužna njezina nova stilistica, Eva Hernandez koja je bila urednica u španjolskom Cosmoplitanu. Otkako se prepustila stručnim rukama stilista, Letizia se sve češće pojavljuje u elegantnim kreacijama američke dizajnerice Caroline Herrere. No za sva važnija pojavljivanja i dalje bira Varelin dizajn, a da jednako izgleda dobro izgledala u bajkovitom izdanju dostojnom princeze iz bajke, dokazala je nedavno kada je u povodu svečane večere priređene za predsjednika Perua i njegovu suprugu zablistala u njegovoj bajkovitoj haljini s cvjetnom krunom na glavi.