Vojvotkinja u škotskoj

Kate Middleton zablistala je u divnoj modnoj kombinaciji, no lijepa ružičasta haljina skriva doista dirljivu priču

28.05.2021 u 09:54

Bionic
Reading

Kada se radi o modi Kate Middleton ništa ne prepušta slučaju te je svaki njezin stajling pomno odabran i osmišljen. Premda se uvijek drži klasičnih kombinacija, Kate nerijetko posebne prigode obilježi prikladnim, posebnim odabirom odjeće. Tako je u Edinburghu za druženje s djevojčicom Milom, kojoj je ružičasta boja omiljena, Kate odjenula upravo haljinu te nježne nijanse

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea proteklog tjedna proveli su na turneji po Škotskoj, a Kate je oduševila brojnim odjevnim kombinacijama. Vrlo elegantne i primjerene različitim situacijama i prigodama, Kate je svakoga dana oduševljavala modnim kombinacijama.

Osim po vještom kombiniraju luksuznih modnih brendova i komada iz high street dućana, te modnom recikliranju, Kate je poznata i po tome kako svoju odjeću nerijetko pomno usklađuje s određenim prigodama. Tako je, na primjer, za prošlogodišnju kraljevsku turneju po Irskoj spakirala potpuno zelenu garderobu, a kada je vrijeme za Wimbledon, Kate odjene svoje najbolje bijele tenisice.

U Edinburghu je Kate je ovoga puta na najljepši način uskladila modnu kombinaciju sa situacijom. Naime, Kate se u sklopu Škotske turneje sastala s petogodišnjom djevojčicom Milom Sneddon koja boluje od leukemije. Kate je Milu prvi put upoznala prilikom izrade knjige 'Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020' koja sadrži 100 portreta snimljenih u prvim danima krize s koronavirusom.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jane Barlow/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za knjigu kandidati su se prijavljivali sami fotografijama koje, po njima, najbolje opisuju utjecaj pandemije. Finalisti su izabrani putem izborne komisije koju je vodila Kate, koja je također napisala uvod knjige. Jedna od najupečatljivijih fotografija bila je ona naziva 'Shielding Mila' koja pokazuje Milu i njezinog oca kako se ljube preko stakla koje štiti malenu Milu za vrijeme kemoterapije u bolnici. Dirnuta slikom, Kate je kontaktirala obitelj prošle jeseni, s djevojčicom razgovarala putem video poziva te joj obećala da će odjenuti haljinu u njezinoj ružičastoj boji kada se uživo upoznaju. Kate je održala obećanje i za susret s malenom obožavateljicom odjenula upravo haljinu u njezinoj omiljenoj boji, a izbor je pao na pastelno ružičasta košulja haljina nosi potpis brenda ME + EM.

Duga ružičasta haljina Kate je pristajala kao salivena, a nakon brojnih plavih i zelenih kombinacija, vidjeti je u ovoj boji bilo je pravo osvježenje. Ukrašena sitnim faldama i gumbima cijelom duljinom Kate je haljinu ukrasila i ružičastim remenom u struku, a cijelu kombinaciju zaokružila nježno ružičastim antilop klasičnim salonkama brenda Emmy London.

Uz kombinaciju nježne nijanse ružičaste Kate je nosila i Amaia Kids masku cvjetnog uzorka te Missoma naušnicama. Nijansa haljine koja podsjeća na boju slatkih ružičastih bombona bila je pun pogodak, a Katein stajling izmamio je osmijeh na dječje lice što je dokazalo da je to bila doista najbolja haljina za ovu prigodu.