NESRETAN ODABIR

Katie Holmes uspjela razočarati na crvenom tepihu

26.04.2016 u 20:01

Bionic
Reading

Nakon niza modnih pogodaka na crvenim tepisima, 37-godišnja Katie Holmes za premijeru nove sezone serije 'Ray Donovan' pojavila se u upitnoj i nimalo laskavoj kombinaciji

Poznata kao prirodna ljepotica koja, zahvaljujući svojoj skladnoj figuri, može isfurati svaku zamišljenu kombinaciju, Katie Holmes ovaj je put stopirala uspješan modni niz pojavivši se u nimalo laskavom outfitu

Spomenuta kombinacija djelo je mode kuće Chloé sačinjena od bluze i suknje točkasta uzorkom koja se nije pokazala idealnim odabirom za crveni tepih.

Bluza i suknja s prednjim prorezom, osim točkastog uzorka, naglašena je crnom čipkom na porubima. Minijaturan točkasti uzorak učinio je da Katie izgleda šlampavo, a tomu je pridonio i širok kroj bluze koji je prekrivao suknju.

Iako se ova kombinacija nije pokazala najsretnijom, Katie je nanovo dokazala svoj dobar izgled koji je ovaj put naglasila make-upom, ružem boje borovnice i nemarnom valovitom frizurom.

Nekadašnjoj zvijezdi teen serije 'Dawson's Creek' pridružio se kolega Liev Schreiber koji tumači glavnu ulogu u seriji 'Ray Donovan' u povodu predstavljanja četvrte sezone.