KFC, najpoznatiji svjetski lanac restorana specijaliziran za specijalitete od pilećeg mesa, otvara treći restoran u Zagrebu, u naselju Zapruđe u sklopu hipermarketa Plodine. U novom KFC restoranu veličine 335 m2 radno mjesto je pronašlo 35 mladih ljudi.
Poslije restorana u Arena centru i Avenue mallu, ovo je prvi drive in restoran u Hrvatskoj, gosti specijalitete mogu konzumirati kako u samom restoranu, tako i u drive inu u kojem će vozači hranu moći naručiti i preuzeti ne izlazeći iz svoga vozila.
Piletina koju ovaj poznati svjetski lanac restorana koristi proizvodi se u strogo kontroliranim uvijetima koji zadovoljavaju visoki standard kvalitete. Svježa piletina hrvatskog podrijetla isporučuje se u svaki KFC restoran nekoliko puta tjedno. Svaki komad piletine se ručno panira i priprema neposredno prije posluživanja, a jedinstveni, neponovljivi okus daje joj tajni recept mješavine bilja i začina.
Tvrtka Amrest upravlja globalnom mrežom od 650 KFC restorana i zapošljava preko 20.000 ljudi.
Svakog dana KFC poslužuje preko 12 milijuna gostiju u preko 15.000 restorana u 109 zemalja. KFC je širom svijeta poznat po svježoj piletini koja se priprema uz dodatak iste mješavine 11 vrsta bilja i začina koju je usavršio njegov osnivač Pukovnik Sanders tridesetih godina prošlog stoljeća.
Tportal.hr i KFC su za svoje čitatelje pripremili pet menu konzumacija za po dvije osobe.
Po dva vaučera su osvojili:
Marin Lučić
Filip Jukić
Damjan Grgić
Sonja Marić
Stipe Hrvatin
Dobitnici vaučere podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, uz predočenje osobnog dokumenta.