NIJE SLAVNO ZAVRŠILO

Kim Kardashian Hrvatici ukrala dečka

23.11.2012 u 16:11

Bionic
Reading

Kanađanka naših korijena otkrila je kako je njen dečko Kris Humphries uvijek pričao loše o Kim Kardashian, a onda je proveo s njom 72 dana u braku

Bianka Kamber, Kanađanka naših korijena, finalistica i favoritkinja popularnog kanadskog TV showa 'The Bachelor Canada', već je svjetskoj javnosti od ranije poznata kao dugogodišnja djevojka NBA košarkaša Krisa Humphriesa koji ju je na kraju prevario s Kim Kardashian, donosi Jutarnji list

Košarkaš je sa starletom bio u rekordno kratkom braku, ali u to vrijeme svjetski su se mediji uvelike bavili našom Biankom, kojoj je majka iz Fojnice, a otac podrijetlom Dalmatinac.

Bianka, naime, tečno priča hrvatski i u domovinu svojih roditelja dolazi kad god može, a svoj egzotičan izgled duguje, govore njezini poznanici, djedu s majčine strane.

U svojoj biografiji vezanoj uz show, osim veze s Krisom Humphriesom, za Bianku stoji da se bavi vrlo humanim zanimanjem. Ona je palijativna patronažna sestra koja se brine o umirućim starijim osobama, pa kad se veza sa slavnim košarkašem u ljeto 2010. raspala, svjetski su mediji isticali da je Humphries, u svakom slučaju, pogrešno izabrao.

Kad je javnost na velika zvona doznala za novu vezu Kim Kardashian, Bianka je dala nekoliko intervjua, a u onom za Daily Mail naglasila je da je njezin bivši dečko mrzio gledati starletin reality show 'Keeping Up With Kardashians' te da je stalno naglašavao kako je to smeće, a  njoj govorio da izgleda puno bolje od Kim.

Govorio bi da je Kim poznata isključivo zbog snimke seksa. Dok bi Bianka pratila dogodovštine starleta Kardashian, on bi igrao igrice na internetu. Kris joj je, priznala je Bianka tada u intervjuu, obećavao brak, zajedničku budućnost i djecu, da bi je na kraju odbacio bez objašnjenja. Da ironija bude veća, Kris je postao i dio reality showa koji je toliko prezirao, a brak s Kim Kardashian trajao je samo 72 dana.