'BRONDE'

Kim Kardashian ima novu boju kose koja će biti apsolutni hit ove sezone

13.02.2020 u 11:41

Bionic
Reading

Iako je već neko vrijeme vjerna svojoj tamnosmeđoj kosi reality zvijezda Kim Kardashian nije nesklona eksperimentima kad se radi o frizurama

Zaštitni znak Kim Kardashian je njezina duga tamna kosa, poduzetna zvijezda imala je nekoliko izleta u plavuše, na nagovor supruga Kanye Westa kojem se sviđa kako joj stoji platinastoplava.

Amerikanka armenskih korijena ovoga je puta sve iznenadila svojim novim imidžem. Kim se sad odlučila na veliki stilski zaokret - obojila je kosu u hit boju tzv. bronde, specifičnu nijansu između smeđe i plave koja će ove sezone biti apsolutni 'must have'.

Nova 'bronde' nijansa Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zaslužan za njezin stil je Chris Appleton, jedan od najpoznatijih celebrity frizera koji je 'pogodio' idealnu boju nijansu za njezin ten koja joj sjajno pristaje.

Bronde će ove sezone biti apsolutni hit, predviđaju frizeri, a cilj je postići svjetliju nijansu koja će sačuvati vaš prirodni ton kose.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia

'Svakako pitajte vašeg frizera za savjet kako bi boja odgovarala vašem tenu. Ovu boju nije teško održavati jer se radi o suptilnom osvježenju postojeće nijanse', objasnila je poznata frizerka Siobhan Jones čije su klijentice mnoge slavne ljepotice.

ZA SVAKU POHVALU

Teško je ostati ravnodušan na ove trendi frizure slavnih ljepotica

Pogledaj galeriju

'Bronde' je idealan i za plavuše, ali i brinete pa su je nosile između ostalih i Khloé Kardashian, Jessica Alba, Lily James, Olivia Palermo, Kate Mara, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Suki Waterhouse, Diane Kruger...

  • +5
Slavne ljepotice vole 'bronde' Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON