DISTANCIRA SE OD OBITELJI

Kim Kardashian odlučila krenuti svojim putem

17.09.2013 u 09:46

Bionic
Reading

Iako je dugo u medijima bila vezana uz obitelj, Kim Kardashian sada želi krenuti svojim putem, pa je na nagovor svog dečka otkazala dugogodišnjoj PR menadžerici i angažirala novu tvrtku za odnose s javnošću

32-godišnja starleta potpisala je ugovor s novim menadžerom za medije po savjetu svog dečka Kanyea Westa te otkazala suradnju dugogodišnjoj agentici Jill Fritzo koja će se nastaviti nositi s dramama ostatka obitelji, piše New York Post.


Njezina nova PR menadžerica zove se Ina Treciokas i suosnivačica je agencije Slate PR koja među svojim klijentima ima Sarah Jessicu Parker, Woodyja Harrelsona, Owena Wilsona i Justina Therouxa.

'Kim želi sebe odvojiti od PR stroja Kardashian, pa joj je Kanye West savjetovao da stvori vlastiti tim', rekao je izvor za novine.

Fritzo, koja ujedno radi za Brooke Shields, Denise Richards, Kristin Chenoweth, Vanessu Hudgens i Michaela Strahana i dalje će se baviti ostatkom obitelji Kardashian.

Iako je obično gladna medijske pažnje, Kim nije bila često u medijima od rođenja kćeri North, a također je u svibnju ove godine izjavila kako ne želi da se njezina kći pojavljuje u obiteljskom realityju, dodavši da ni njezin dečko ne bi bio oduševljen time.

Iako je izgubila Kim kao klijenticu, Fritzo će i dalje imati puno posla s ostalim članovima obitelji Kardashian, piše MailOnline.