hit puloveri

Kombinacija koju ćete poželjeti nositi svaki dan: Ovi modeli džempera savršen su izbor uz tajice

20.10.2021 u 14:29

Bionic
Reading

Postoji nešto tako zavodljivo u kombinaciji tajica i džempera, a uz ovih pet modela bez puno truda imat ćete stilski dotjeranu i tako chic kombinaciju koju ćete poželjeti nositi svaki dan

Bez obzira na trendove, tajice su, kada nastupe hladniji mjeseci, jedan od neizostavnih odjevnih komada.Griju, ugodne su i vrlo lako se mogu kombinirati s modnim trendovima – upravo ih to čini jednim od najvrjednijim i najkorisnijim komadom garderobe.

Savršena su osnova ležernog stajlinga, a jedan od najljepših dodataka tajicama su džemperi.

  • +13
Hit džemperi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Mornarski pleteni džemper

Pleteni džemper na pruge u plavo-bijeloj ili crno-bijeloj boji apsolutni je jesenski trend. Klasična kombinacija boja savršeno se slaže s tamnim tajicama i privlači pozornost na gornji dio tijela. Dodajte par kožnih loaferica debljih potplata ili combat čizama i imat ćete savršenu dnevnu kombinaciju koja odiše ugodnom i prikrivenom elegancijom.

Dolčevita

Ovaj džemper izgleda posebno elegantno s tajicama. Dolčevita u tamnoj boji djeluje vrlo sofisticirano u kombinaciji s tamnim tajicama kreirajući jednostavan, a istovremeno vrlo chic izgled. Izbor sličnih boja zamagljuje liniju razdvajanja džempera i tajica dajući stilski dotjeranu kombinaciju.

Veste s naglašenim pletenim detaljima

Ove sezone prepoznatljiv pleteni klasik doživljava preporod u kombinaciji s tajicama. Naime, tople veste s istaknutim pletenim detaljima neizostavni su dio ormara svake hladne sezone, a ovaj razigrani pleteni džemper u kombinaciji s običnim tajicama djeluje posebno efektno. Osim što je vrlo dojmljiva, ova kombinacija također je vrlo ugodna i topla – savršen za hladne dane pred nama.

Veste sa zatvaračem

Kada bismo morali odabrati najpoželjniji model džempera ove sezone, to bi zasigurno bio onaj s visokim ovratnikom i patentnim zatvaračem koji je na modnu scenu ove sezone došao na velika vrata. Što se tiče veličine, ovaj džemper bi trebao izgledati kao da ste ga upravo izvukli iz tatinog ormara - stvarno prevelik. Vrlo praktičan dizajn sa zatvaračem čini ovaj model vrlo nosivim kako za hladne, vjetrovite dane, tako i one sunčane. Čini nas savršeno spremnima za sve vremenske uvjete, a zahvaljujući uskim tajicama ispod, ovaj džemper još više dolazi do izražaja.

Statement veste

Želite li pažnju i pogled maknuti s običnih majica, nema boljeg izbor od statement veste. Ove sezone, što se tiče natpisa, boja, motiva i uzoraka, sve je dopušteno – bilo da se radi o važnom slovu, srcu, medvjediću ili omiljenom citatu. Prepustite se kreativi i pokažite što mislite – jednim od najpoželjnijih modnih komada ove sezone.