VOLI POVOLJNE KOMADE

Kraljica Letizia zablistala u efektnoj haljini iz H&M-a

24.09.2024 u 10:47

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Da španjolska kraljica Letizia posve zaslužuje svoju titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, potvrdila je i genijalnim stajlingom u kojem se uputila u kazalište sa suprugom, kraljem Felipeom VI, s kojim ima dvije kćeri

Kraljica Letizia, majka princeze Leonor (18), nasljednice španjolskog prijestolja, i infante Sofije (17), po pitanju mode ne zna za greške.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Divna Španjolka izgledala je kao da je sišla s modne piste u haljini s potpisom švedskog modnog giganta H&M-a.

Bez sumnje je bila zvijezda crvenog tepiha u Madridu u chic kreaciji na otvaranju Kraljevskog kazališta u Madridu.

STAJLIŠ ŠPANJOLKA

Ponovno u štiklama: Kraljica Letizia ravnu obuću pospremila je na dno ormara

Pogledaj galeriju

Lijepa brineta, koja je prije ulaska u španjolsku kraljevsku obitelj bila uspješna novinarka, mamila je poglede u minimalističkoj, no vrlo efektnoj haljini popularnog high street brenda, dobro poznatog po trendi odjeći pristupačnih cijena.

U H&M-ovoj haljini

Letizia, koja se baš poput Kate Middleton ne ustručava obući istu odjeću više puta u javnim prigodama, odlučila se za nešto već nošeno - midi haljinu iz H&M-ove kolekcije Conscious 2018. Inače, u ovoj elegantnoj haljini bez rukava, koja je istaknula njezinu preplanulu put i skladnu figuru, markantnu smo 52-godišnjakinju prvi put vidjeli na dodjeli nagrada u Gironi prošle godine.

I dok je 2023. unikatno ukrašenu kreaciju stilizirala srebrnim salonkama, ove se godine jedna od najstajliš kraljica odlučila za udobniju varijantu te ju je uparila sa zlatnim sandalama s blok petom (Aquazzura), modelom koji u posljednje vrijeme najčešće nosi.

Stajling bez greške upotpunila je chic zlatnim clutchem s potpisom domaćeg brenda Margit te elegantnim dugim bobom, ukrašenim srebrnim vlasima koje se ni ne trudi skrivati, dok joj je make up bio glamurozan.

Modnu kombinaciju, za koju je dobila samo komplimente, zaokružila je velikim naušnicama ringovima.