UPEČATLJIV DETALJ

Svi sad nose ovaj model: Veliki povratak traperica na koje smo zaboravili

24.09.2024 u 08:54

Bionic
Reading

Modni trendovi se ciklički mijenjaju pa nas često i iznenade, a nakon sveprisutnih modela baggy, barrel ili boyfriend, nova se varijanta traperica vraća na modnu scenu

Bez obzira na sve trendove, poput omiljenih hlača 'uredskog' tipa ili ležernijih varijanti, trapericama popularnost ne blijedi.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bez dobrih traperica se ne može, a nakon što smo cijelo desetljeće nosili skinny modele, zamijenile su ih udobne inačice širih nogavica, no sad je došlo vrijeme za još nešto što dugo nismo vidjeli.

Modeli iskrzanih rubova koje smo toliko voljeli sad polako uzmiču pred šarmantnim mikrotrendom koji ćemo uskoro, niti ne sumnjamo u to, vidjeti posvuda.

Neočekivan povratak na modnu scenu

Sjećate li se traperica s uočljivo podvrnutim nogavicama?

Ako ste voljeli takve modele, onda će vas veseliti povratak ovog stila koji je vladao oko 2010-ih te su ga rado furale poznate fashionistice.

CINDY CRAWFORD

Legendarni supermodel ima traperice kao stvorene za jesen, ali ne skida se iz omiljenih natikača

Pogledaj galeriju

Ako ste bili uvjereni da ih više nikad nećete vidjeti, bili ste u krivu jer su opet in, a nedavno je upravo takav model nosila i lijepa Adria Arjona, glumica u usponu s prepoznatljivim stilom te nova ljubav Jasona Momoe.

Zgodna brineta upravo je takav model traperica od tamnog denima spojila s klasičnom kožnom bajkerskom jaknom, još jednim povratničkim modelom iz 2010-ih, košuljom na pruge, salonkama i sivom kožnom torbom.

Efektni modeli s podvrnutim nogavicama zanimljiv su mikrotrend s mladenačkom vibrom pa ne sumnjamo da će uspješno zaživjeti i na gradskim ulicama, ali i na profilima poznatih zaljubljenica u modu na Instagramu. Ako niste spremni ići u šoping zbog takvih traperica, možete jednostavno podvrnuti rubove nogavica onih koje već imate.